Pokazuje rezultate 1 do 50 od 59

Tema: doktorica me napala zbog dojenja

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

ja još nisam srela psihijatra, psihologa ni pedijatra koji se nisu zgražali nad produženim dojenjem i co-sleepingom

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Majuška prvotno napisa Vidi poruku
    ja još nisam srela psihijatra, psihologa ni pedijatra koji se nisu zgražali nad produženim dojenjem i co-sleepingom
    isteko mi edit:

elem, da ne znam koliko će Zibbi pomoći savjet da nađe drugog psihijatra
    Gdje? Kako?
    Da odmah na telefon pita za stavove o AP?

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Majuška prvotno napisa Vidi poruku
    Ja jesam.
    Nekoliko psihologinja koje su i same iskusile dojenje, produzeno dojenje i/ili co-sleeping i jednu psihijatricu koja je promijenila misljenje nakon sto je i sama postala majka i odlucila slusati srce (po pitanju co-sleepinga, s dojenjem novorodjenceta nije imala problema), a ne teorije iz knjige.

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ne treba mijenjati psihijatra jer ima suprotne stavove nasima o dojenju, co-sleepingu ili bilo cemu silcnom.
    Treba ga mijenjati ako vjeruje kako je mlada zena dosla 10-15 godina prekasno na psihoterapiju. To je krivo i jedino bitno u lijecenju zibbe, a ne psihijatricin stav o attachment parentingu.

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj BusyBee prvotno napisa Vidi poruku
    Ne treba mijenjati psihijatra jer ima suprotne stavove nasima o dojenju, co-sleepingu ili bilo cemu silcnom.
    Treba ga mijenjati ako vjeruje kako je mlada zena dosla 10-15 godina prekasno na psihoterapiju. To je krivo i jedino bitno u lijecenju zibbe, a ne psihijatricin stav o attachment parentingu.
    pa ne. ima veze, vjeruj mi

kad generalno ne razumije tvoje najdublje porive i osjećaje prema djetetu (kroz koje se zrcališ i ti i tvoje djetinjstvo) onda je to jako teško. osjećaš se napadnuto, svaki put ispočetka

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •