-
Bok curke....dugo me nije bilo tu, vjerojatno ste me i zaboravile. :D
Malo sad nešto čitam forum i naletim na ovu temu. Ja, kao matematičar, ne smatram Tonijeve materijale revolucionarnima. Jednostavno je - u čemu je razlika između njegovih videa i učitelja/nastavnika u razredu? Baš nikakva. A učitelja/nastavnika bar možeš zaustaviti i postaviti pitanje. Nema neke interaktivnosti u Tonijevim videima. To mogu reći jer se aktivno bavim uvođenjem modernih tehnologija u nastavni proces (powerpoint je loš izbor moderne tehnologije
). Osim toga, njegovi videi su metodički......hmmm....vrlo upitne kvalitete. Zaboravlja da se obraća većinom slabijim učenicima, a često neke ključne stvari preskače. Ne možeš slabom učeniku reći tek tako "7^0 = 1" i ići dalje bez da mu razjasniš "Zašto? Zato što je bilo koji broj na nultu jednak 1". Slabijim učenicima, onima kojima su potrebne instrukcije, to treba naglasiti svaki put. Ali ono....baš SVAKI.
Inače, ni učitelji/nastavnici matematike nisu oduševljeni njegovim materijalima. Da se razumijemo, nema tu nikakvog jala. Jednostavno je stvar u tome da su materijali metodički upitni, a interaktivnost/moderne tehnologije svedene na apsolutnu nulu.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma