Nisam nista pazila,normalno sam sve radila valjda nisam pogrjesila i da ce sve biti ok. Sutra beta da. Daj Boze da bu sve ok.
luc, čestitam na plusiću!!!!!!![]()
Sad samo čekamo ogromnu betu!!!!!! (šta sam ja govorila za statistike
)
luc, ne mogu ni opisati koliko mi je drago, sutra cemo skakati od srece!
Luc cestitam od srca!!Srecom bila je kriva procena)
Nek se sutra trudnoca potvrdi lepom beticom![]()
Luk,cestitke i od mene,a beta ce sigurno biti velika,jos jednom iskreno cestitam.![]()
Beta 112![]()
Definitivno ne treba obracati paznju na procente,ti si luk dokaz za to.Jos jednom cestitam...![]()
luc divno, cestitam!
javi nam se na odbrojavanje da te mogu staviti u trudnice![]()
luc,čestitam od srca![]()
![]()
Posljednje uređivanje od hrki : 24.01.2013. at 10:12
valiana, luc, heli i ako sam još nekog zaboravila čestitam na plusićima i betama!!!
Moram priznati da me ono što se dogodilo s Tikicom69 baš šokiralo i nakon toga mi se samo crnjaci vrtili po glavi tako da su ove vaše lijepe vijesti velika stvar i za moju psihu (ma kako glupo to zvučalo). Želim vam da uživate u svakom danu mirne i lijepe trudnoće, a nakon toga i lijepim mirišljavim smotuljcima
![]()
Ha ha ja sam još među čekalicama bete nemrem izdržat idem sutra vadit pa ak bu trebalo i u ponedeljak.Ovo čekanje če me izludit pa bum sutra možda vfeć bila malo smirenija na bilo koji naćin!
![]()
Drage moje Pražanke... trebam Vašu pomoć. Ponovno se spremamo na put u Prag na donaciju JS.
Kažem ponovno , jer smo prošle godine smo bili u Pronatalu, ali nažalost neuspješno. No, ne odustejemo !!
Sad se bacam u borbu sa administracijom i HZZO. Molila bi one cure koje su skoro vrijeme predavale molbu na HZZo da mi na napišu sve što je potrebno od nalaza. Hvala . Sretno svima.
miny, osnovna potrebna dokumentacija je:
osobna molba (ukratko opišeš dijagnozu i moliš da razmotre tvoj zahtjev za podmirivanje troškova liječenja u Pragu)
zahtjev i prijedlog za upućivanje na liječenje u inozemstvo (to je formular koji ispuni bilo koji gin. spec. za mpo)
povijest bolesti tj. gin. nalazi (uzv, stanje maternice i jajnika, hormoni)
mužev spermiogram
vjenčani list ili potvrda o izvanbračnoj zajednici
Drago mi je čuti da se ponovno spremate, sretno![]()
sejla, ti brojiš još malo. kada je termin?
miny, nada je uvijek tu i svakako se ne treba predatia odluka o klinici stvarno ovisi o nijansama....hvala ti
bmaric hvala na pitanju, da daleko smo već moja curka i ja dogurale, danas 33+1 tt....termin je okvirno 7.3. (izračunat prema z.m.), ali nekako imam osjećaj da će se malecka malo požuriti....vidjet ćemo![]()
Posljednje uređivanje od sejla : 24.01.2013. at 14:30
sejla, kako god bilo, dali mrvica požurila par dana ili malo kasnila nije bitno, samo nek prođe sve super
a kao da je bilo jučer kad si išla u Prag..... vrijeme leti ludo
Evo i nas u Pragu, isli smo na konzultacije u obje klinike( Prontal,Pfc).... Ali odluka je pala za Pfc...
Sad ostajemo ovdje par dana da malo uzivamo u prelijepom,i prehladnom Pragu![]()
Shadow, uživajte! Pojedi jedan medovnik za mene, kad je onda u planu postupak?
Krajem 4-og, pocetak 5-og.. Ocu Mare,oces da tebi donesem koji?!)
Evo te pozdravlja mm( emocija).Rekla sam mu da gleda cehinje( jer mi idemo na donaciju j.s) da vidimo kakvo ce nam biti dijete...pa sad lipo uziva))
leeloo 77 hvala na čestitki
doći će i za tebe bolji dani. znam sve nas šokiraju loše vijesti i skloni smo tome da nam u sjećanju ostane jedna loša vijest dok smo u međuvremenu čuli/pročitali deset dobrih al to je ljudski jer se bojimo u brinemo.
Šaljem milijun pusa!!!
hvala heli...točno je tako kako si napisala..loše vijesti mi se samo "nakače" na mozak dok lijepe ubrzo zaboraviš.
Nego cure da vas pitam...zanima me tko vam ovdje u Hrvatskoj vodi folikulometrije i priprema za Prag? Moje iskustvo- ja sam za prvi IVF na UZV išla u Vinogradsku i baš mi se zamjerilo. Osim što sam čekala od 7 ujutro (tako su mi rekli) do 13 da bi uopće došla na red (bila sam druga po redu dolaska) dr je na svako moje pitanje odgovarao sa "pitajte u Pragu". UZV je bio gotov za minutu i samo je čekao da me spraši van iz ordinacije. Razumijem da mi je dr L iz Praga glavna ,ali da mi nije mogao odgovoriti baš ni na jedno pitanje..sjećam se da sam izašla od njega osjećajući se kao g...o na rubu suza! Svi,apsolutno svi koji su došli nakon mene su bili prije na redu (ok za punkcije ,ali baš SVI). Slijedeći IVF sam odradila kod jedne dr u Suncu koja nema veze s MPO,lijepo mi je napravila folikulometrije i bilo je ok.
Znam da mi i moj primarni gonekolog vrti očima kad mu dođem s narudžbom za uputnice samo na temelju maila iz Praga ,ali smo do sada to rješavali bez problema. Sad nisam ni sama pametna gdje da idem slijedeći IVF... imate neki prijedlog?
Posljednje uređivanje od leeloo77 : 25.01.2013. at 08:03
Shadow i emocija, jako mi je drago da ste uspješno obavili konzultacije i odlučili, sada uživajte u ljepotama grada! Ma proljeće je vaše!!!!!!!
Valiana, rekla si danas beta, pa evo čekamo i navijamo!!!!!!!!! (kad nam je luc tako lijepo počela, ima da nam i vi ostale objavite plusiće, jasno?!)
bmaric, imaš pravo, nek je samo ona meni dobroproletjelo je od 6.mj., a sada jako skoro dolazi tvoje vrijeme
svima
evo bili jučer na 4D, pa da vam pokažem moju Emu![]()
sejla, ajme koja ljepotica(koja je cijena 4D?)
shadow, ja bi se usudila reći da nam se tvoj muž svima svidio, i nema ništa ljepše nego bez pritiska i stresa uživat u ljepotama Praga
leeloo, ja sam svoje pripreme odrađivala kod dr Radončića u Viliju
sejla, prekrasna je![]()
Hvala cure![]()
Inače je cijena 4D uzv-a 500kn, ali smo dobili popust.
mare 4d smo mi platili 400 kn...nije nužno i nije jeftino ali vrijedi svake kune....
danima smo gledali te slike i filmiće
svim zahuktalim čehinjama puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~za bebaće
mi se lagano okrećemo fetu na ljeto...
naših 6 pingvinića čekaju![]()
pozdrav ja sam nova u forumu ali citam vas neko vrijeme jer se nalazin u sličnil ili pak istim problemima.
i mi planiramo iči za prag za donciju sperme.
pa bi molila iskustva onih koji su to prošli.
pozdrav svima
Luccy dobro dosla i sto prije otisla
Sigurno ce ti se javiti neka od cura koje su isle vec gore. mi se trenutno spremamo za ici u Prag (ako Bog da krajem sljedeceg tjedna).
Svakako ti zelim puno srece![]()
luccy, idete li na inseminaciju? jeste dobili odobrenje od hzzo? evo luc ima plus iz inseminacije![]()
mare
u nas ti je ovakva situacija
ja ok suprug azoospermija
bolovao je od malignog tumora lijevog testisa koji je ostranjem a desni se nalazi u ingvinalnom kanalu
vadi je hormone fsh mu je 22:5.radio spremiogram i nije nađena sperma
urolog je rekao na možemo probati umjetnom stim da mu rade punkciu ili biopsiju testisa
ali uz ovakav fsh da su šanse nikakve
sada kupimo nalaze za postupak ovdje u splitu pa ako punkcijom šta nađu ako ne onda idemo u prag za donaciu
samo da vas sve skupa pozdravim,novim trudnicama cestitam a cekalicama pozelim puuuuno srece...
lijepo je vidjeti da ceske bebe idu kao na traci![]()
Evo i mene na žalost prekidam lijepi praški niz moja beta je 1.20iu/lali idem u ponedeljak još vadit iako neznam zakaj ali tak su mi rekli....cure svima sretno i nek budem ja sam s lošim vijestima!
![]()
Sejla cestitam! Prekrasna ti je cura!!))
Valiana zao mi je zbog bete, al sljedeci postupak je tvoj garant!![]()
Valiana zao mi je...![]()
a ne kismet nije to podstanar...to ti je odmah suvlasnik
naša šala iz doba trudnoće(nisam odolio komentirati)