Pokazuje rezultate 1 do 50 od 117

Tema: Homeopatija i upala uva kod deteta

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Moram samo napisati da u potpunosti razumijem mujicu i razumijem da mu to njegovo znanje, u krajnjoj liniji i zakletva - nalaže.
    X

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Ne moraš se nikome opravdavati.
    mujica je rekao svoje mišljenje ( a i ostali) tako da cu u buduće brisati postove koji nemaju veze sa temom. Svi su slobodni otvoriti novu temu sa homeopatijom-placebom-teorijom zavjere- prodavanjem magle- sto već...
    Naravno da možeš brisati, ti si tu vlast, ali ja uvijek volim čuti razna mišljenja prije nego odlućim nešto, a naročito nešto što se tiče zdravlja, a još više ako se tiče zdravlja djece.
    I mislim da nijedna pametna osoba ne odlučuje bitne stvari u životu prije nego čuje ( ili pročita) razne strane i razna mišljenja. Pa i ona suprotna svome. Zato je dobro da pišu svi, i oni koji podržavaju i oni koji su protiv. Ne samo kada se o homeopatiji radi.

lady.x avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    X

Naravno da možeš brisati, ti si tu vlast, ali ja uvijek volim čuti razna mišljenja prije nego odlućim nešto, a naročito nešto što se tiče zdravlja, a još više ako se tiče zdravlja djece.
    I mislim da nijedna pametna osoba ne odlučuje bitne stvari u životu prije nego čuje ( ili pročita) razne strane i razna mišljenja. Pa i ona suprotna svome. Zato je dobro da pišu svi, i oni koji podržavaju i oni koji su protiv. Ne samo kada se o homeopatiji radi.
    Vidis, a meni misljenje ne treba. Da treba nazvala bih temu "da li se odluciti za homeopatiju?". Ovako za/protiv je potpuno off topic.

sirius, hvala
    Posljednje uređivanje od lady.x : 25.01.2013. at 21:41

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj lady.x prvotno napisa Vidi poruku
    Vidis, a meni misljenje ne treba. Da treba nazvala bih temu "da li se odluciti za homeopatiju?". Ovako za/protiv je potpuno off topic.

sirius, hvala
    Poštujem tvoje mišljenje. No, ovu temu ne čitaš samo ti, iako si ju otvorila, pa za one koje još odvaguju, dobro je da se napiše da postoje i druga mišljenja.
    Pogotovo kad se radi u djeci. Vjerujem da shvaćaš moje mišljenje. Izuzetno sam osjetljiva kada se radi o zdravlju djece.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •