Pokazuje rezultate 1 do 23 od 23

Tema: ima pa nema,pa opet ima plodne vode

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Za koji tjedan je afi 5 u granici?
    Dobila sam vaginalete polyglinax mislim da se tako zovu,a sutra idem dat urin

analoneta avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj zmaj222 prvotno napisa Vidi poruku
    Za koji tjedan je afi 5 u granici?
    Dobila sam vaginalete polyglinax mislim da se tako zovu,a sutra idem dat urin
    za taj tjedan u kojem si ti vidim da si 20tt....5 je granica tj. trebo bi biti za taj tjedan barem 8..................voda nema nikakve veze tj ne trebate se natakati da bi voda dosla jer to natakanje s vodom nema nikakve veze....isprobala pa nije upalilo i pitala doktora i reko je da to natakanje nema veze sa plodnom vodom...natačeš sebe da ti ne dehidriras a ne da imas vise plodne vode...............od 20tt beba pocinje proizvoditi plodnu vodu tako sto je pije i piski a do 20tt maternica proizvodi vodu,tj beba zivi u toj vodi dok ju ona ne pocne dalje stvarat(maternica proizvede dovoljno do 20tt)...............za dalje neznam kako bi taj afi trebao biti to potraži na internetu,imas neku tablicu no doduse ja sam zaboravila na kojoj stranici bi to mogla nac jer poslje nisam gledala kad je kod mene stanje takvo kakvo jest a to sam pratila još u 10mj..a sada ce mi termin...........

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •