Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1113

Tema: Prvašići 2013/14

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj Val prvotno napisa Vidi poruku
    Looli, strašno!
    Ne znam koja dr. će nas zapasti, ali ako bude pola od ove naše dosadašnje, bit ću sretna.
    Razmišljala sam da ih upišem kod moje doktorice, ali nekako mi se čini da antibiotike olako daje.
    ne znam gdje zivis, al kod ove dr. Babic, idu na pregled za skolu sva djeca s podrucja Dugava, Travnog i Utrina...Nakon tog sistematskog, ja mislim da ti ne moras dijete voditi k njoj...
    Ja definitivno necu, ici ce kod mog Dr obiteljske medicine...
    jer ovo jucer je bilo grozno...
    Posljednje uređivanje od Looli : 06.02.2013. at 11:10

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Looli prvotno napisa Vidi poruku
    ne znam gdje zivis, al kod ove dr. Babic, idu na pregled za skolu sva djeca s podrucja Dugava, Travnog i Utrina...Nakon tog sistematskog, ja mislim da ti ne moras dijete voditi k njoj...
    Ja definitivno necu, ici ce kod mog Dr obiteljske medicine...
    jer ovo jucer je bilo grozno...
    ne, nismo u tom djelu. mi smo u Maksimiru i kako reče pedagodica naše odabrane škole (nema problema za upis iako nismo iz kvarta-jupiiiiiiiiiii) predviđena doktorica je jako dobra.
    a ako je tako dobra, možda i ostanemo tamo. ambulanta je kraj škole, sve na jednom mjestu pa bi nam to i odgovaralo.
    u petak idem po termin za sistematski, pa do kraja mjeseca i na testiranje za upis. tako sam dogovorila jer u ožujku počinjem radit pa da ne gnjavim poslodavce, ako već mogu sada to odradit.
    Posljednje uređivanje od Val : 06.02.2013. at 11:33

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •