Pozdrav svima!
Zadnje dvije godine virkam na forum i evo konačno sam se ohrabrila zatražit vaše mišljenje. Ima 37g i 2 god pokušavam ostati trudna.Napravili sve pretrage i sve OK.Prije godinu dana imala malu trudnoću i spontani.Unatoč ciljanjim odnosima i tapšanjima po ramenu dr. i prijatelja da se opustim, ništa se ne događa,osim što ja postajem sve frustriranija od sve zdravijeg i zdravijeg života...prestala pušiti,pa tulumariti,pa sad sam oprezna i sa sportom...o kličini folica,matične mliječi,čajeva i vitamina koje sam utrpala u sebe zadnjih god da ne govorim.mislim sve je to ok,ali vrijeme prolazi a ja sam sve zbunjenija. Dakle sad sam u fazi da idem na konzultacije KBC Osijek i to me totalno dotuklo. Dr.mi dao klomifene naručio na UZV da provjeri kako reagiram na njih i otišao na GO,ali ne on...nego svi ginekolozi u bolnici!!!Kljukala se klomifenima bilo mi loše,zlo i naopako, i ništ. sad mi dao da sama pratim ovulaciju i ako mi test bude pozitivan u petak ništa,a ako mi bude pozitivan u danas (nedelja) da si dam injekciju i dodjem sutra na inseminaciju.Meni sad ko zavraga jedan dan pozitivan test,pa negativan,pa opet pozitivan....Da skratim, odlučila sam ići u ZG jer vidim da sa Osijekom svi imaju loša iskustva i bježe drugdje čak i oni koji rade na ginekologiji...Sad me zanima za koji kliniku da se odlučim St.Duh,VV,Petrova....po vama iskusnima koji su kriteriji presudni,jer kad čitam pojedinačno ne dobivam neku jasnu sliku?
Hvala unaprijed

Odgovori s citatom