Pokazuje rezultate 1 do 50 od 53

Tema: Kako putuju li vaši osnovnoškolci u školu?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Djeca imaju 3 minute pješice do osnovne, desetak do glazbene. Ima stvari koje nikakav novac ne može platiti.
    :mrzim:

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    :mrzim:
    Tja, to ti je stvar izbora - nema šanse da moja djeca imaju odvojene sobe, na primjer... Ali jednosmjensku nastavu imaju, bar za sada. Ponekad pomislim da smo mogli i bolju školu izabrati, ali imaš pravo - ne treba biti nezahvalan. Dijete moje kume putuje u školu busom iz prigradskog naselja, svakodnevno od prvog razreda. Sad je u petom kao i moj mlađi sin. Nije postojalo drugo rješenje. Voze ju kad stignu, ali ona se odlično snalazi - imam dojam da je daleko samostalnija i odgovornija od moje djece. Sve, ali baš sve ima svoje dobre i loše strane. Odaberi gledati dobre i gotovo! Ja povremeno neopisivo žalim za kućom s vrtom ili vlastitom spavaćom sobom koja nije i dnevna, ali svjesno smo to odabrali, kao što drugi roditelji odabiru vožnju. S razlogom.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Sve, ali baš sve ima svoje dobre i loše strane. Odaberi gledati dobre i gotovo! Ja povremeno neopisivo žalim za kućom s vrtom ili vlastitom spavaćom sobom koja nije i dnevna, ali svjesno smo to odabrali, kao što drugi roditelji odabiru vožnju. S razlogom.
    na kraju se sve svede na ono: "izaberi jedan broj, sigurno ćeš pogriješiti"

nije da je lako razvažati, često posao trpi. i sve ostalo.
    ali sam danas shvatila da smo ipak napravili dobar izbor.
    kada sam čula da nam spremaju dvosmjensku nastavu, što bi značilo da bih morala dijete vratiti u lokalnu školu... proplakala sam pola dana.
    znači da je naš izbor ipak bio jako dobar za nas.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •