Pokazuje rezultate 1 do 50 od 129

Tema: Djeca starija od 7 godina ne mogu više ići pedijatru preko HZZO-a?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    razumijem da ne želite djecu seliti od pedijatra
    ni ja ne želim
    ali kad trebate seliti problem je gdje
    pa kod vaših liječnika
    svi imate negdje karton
    Kod nas ne znači da će mi primiti dijete ako ja imam karton kod dotične dr (neki hoće, ali ne svi). Ako je pretrpana, mogu se eventualno upisati na listu čekanja, pa kad dođe na red...

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj martinaP prvotno napisa Vidi poruku
    Kod nas ne znači da će mi primiti dijete ako ja imam karton kod dotične dr (neki hoće, ali ne svi). Ako je pretrpana, mogu se eventualno upisati na listu čekanja, pa kad dođe na red...
    mi isto nismo klinca mogli prebacit kod naše, pa smo našli jednu, jednako blizu, ili daleko koja je uzela sve kartone nas velikih

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj martinaP prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam prošle godine neobavezno otišla pitati svoju liječnicu može li primiti i moje sinove (mm je ostao kod svoje "stare" liječnice u kvartu gdje je prije stanovao). Žena je rekla da može, iako su popunjeni, jer da jčuvaju nekoliko mjesta upravo za članove obitelji svojih korisnika. Vjerojatno i to ima svoje granice - ako je stvarno velika gužva, moguće je da nema mjesta.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •