Kažu da kad padaš u snu da to znači da gubiš kontrolu ili da ne možeš imati kontrolu nad nečim što ti se trenutno događa u životu.
Vissnja, 3. san sa pakiranjem - nešto odugovlačiš![]()
Kažu da kad padaš u snu da to znači da gubiš kontrolu ili da ne možeš imati kontrolu nad nečim što ti se trenutno događa u životu.
Vissnja, 3. san sa pakiranjem - nešto odugovlačiš![]()
Mima super je ovaj sajt što si dala link
otvorio mi oči!
Ja sam se malo plašila tih svojih snova, nije mi bilo drago kad ih sanjam, ali nikada se nisam potrudila da saznam neko značenje ili da bar sama izvučem neke zaključke.
Zanimljivo, zanimljivo.... Moja mama je uvijek znala pričati o svojim snovima: letenje, padanje, povrede, čudne aktivnosti s bliskim osobama.... razno...
Ja valjda u životu nisam sanjala da letim (ili se barem ne sjećam) ali ja sam takva osoba - noge nisu na zemlji nego ukopane do gležnja, he he he... Znam da sam imala nekoliko ružnih snova prije puta u inozemstvo koji se poslije pokazao promašenim, pa sam stekla dojam da se nešto nesvjesno u meni bunilo protiv te odluke. Od tada malo više pažnje obraćam intuiciji (ako imam osjećaj da nešto treba/ne treba učiniti - obratim tome malo više pažnje i bolje razmislim) ali to je sve. Nisam baš neka sanjalica - više energije potrošim u stvarnom životu za realizaciju onoga što me zanima nego za sanjanje o tome ili bilo čemu.
Onima koje zanimaju snovi možda će biti zgodna ova stranica s uputama za izradu indijanskog "hvatača snova": https://www.themajka.com/izradi-drea...nova-t643.html