Pokazuje rezultate 1 do 50 od 182

Tema: hospitalizacija - ne ostavljajte ih same!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Tina,sječam se kad je moj nečak operiral mandule u kc bolnici,prije otprilike 5 god. Morali su ga ostaviti u bolnici i drugi dan doči po njega,nisu im dali da budu opče s njim.Kao,bude uznemireniji dok ih vidi,htel bude doma,ako ne vidi mamu i tatu bude mu lakše s oporavkom..teško im je bilo ali eto,nekak je prošao taj jedan dan i doma smo ga svi mazili i pazili.A nekad davno dok sam ja operirala mandule,bila sam 3 dana u bolnici i imala sam posjete kolko oču.
    Teško je znam...al mislim da nemate nekog izbora.

Tina84 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
    Tina,sječam se kad je moj nečak operiral mandule u kc bolnici,prije otprilike 5 god. Morali su ga ostaviti u bolnici i drugi dan doči po njega,nisu im dali da budu opče s njim.Kao,bude uznemireniji dok ih vidi,htel bude doma,ako ne vidi mamu i tatu bude mu lakše s oporavkom..teško im je bilo ali eto,nekak je prošao taj jedan dan i doma smo ga svi mazili i pazili.A nekad davno dok sam ja operirala mandule,bila sam 3 dana u bolnici i imala sam posjete kolko oču.
    Teško je znam...al mislim da nemate nekog izbora.
    Da, to će u svakom slučaju biti jedan jaako duuugi dan za nas. Razgovarao je suprug s anesteziologom i on mu je isto rekao da je bolje za dijete da nismo tamo. Zanima me samo dal bi svi oni isto tako postupili da je njihovo dijete u istoj situaciji. Naravno da ne bi. Ili sam ja nekakva frikuša i samo se zavaravam da su svi roditelji isti.
    Hvala Žužy

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Tina84 prvotno napisa Vidi poruku
    Razgovarao je suprug s anesteziologom i on mu je isto rekao da je bolje za dijete da nismo tamo.
    taj anesteziolog je, pretpostavljam, i dječji psiholog kad može tako nešto izjaviti?

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

I petogodisnjaka ostaviti na bolnoj operaciji i samog u bolnici - vrlo krivo i dugoročno jako opasno po vas odnos , i njegov odnos prema bolnicama ( i svijetu općenito ) kasnije!

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    I petogodisnjaka ostaviti na bolnoj operaciji i samog u bolnici - vrlo krivo i dugoročno jako opasno po vas odnos , i njegov odnos prema bolnicama ( i svijetu općenito ) kasnije!
    Ostaviti samog bez ikakve pripreme ranije, na to sam mislila. Naravno da u nekim bolnicama i mala djeca ostaju sama preko noći, ali nažalost to je viša sila . Ali bez pripreme bi bilo strašno pogrešno .

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Da, to će u svakom slučaju biti jedan jaako duuugi dan za nas. Razgovarao je suprug s anesteziologom i on mu je isto rekao da je bolje za dijete da nismo tamo. Zanima me samo dal bi svi oni isto tako postupili da je njihovo dijete u istoj situaciji. Naravno da ne bi. Ili sam ja nekakva frikuša i samo se zavaravam da su svi roditelji isti.
    Hvala Žužy
    Ja sam svoje dijete tri puta pratila na operaciju srca , ne u Hrvatskoj . Tamo sama majka ( otac) pripremi dijete i uspava ga na rukama u sobi, tek se tada vodi u salu. Ima roditelja kojima je to pretesko ( pogotovo ako su bebe u pitanju) tada to osoblje radi . Ali potiče se da to radi roditelj jer je to u interesu djeteta i obitelji.

Pitanje glasi , da li si ti luda? Ne , nisi. Ali njihov sistem - jest.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam svoje dijete tri puta pratila na operaciju srca , ne u Hrvatskoj . Tamo sama majka ( otac) pripremi dijete i uspava ga na rukama u sobi, tek se tada vodi u salu. Ima roditelja kojima je to pretesko ( pogotovo ako su bebe u pitanju) tada to osoblje radi . Ali potiče se da to radi roditelj jer je to u interesu djeteta i obitelji.

Pitanje glasi , da li si ti luda? Ne , nisi. Ali njihov sistem - jest.
    I još da kopiranje samu sebe. Kad je išla na drugu operaciju , i dobi od 7 mjeseci , rekli su mi da dođem na jedinicu intenzivnog liječenja ( jer joj se pogorsalo dan ranije )kad god želim u ranu zoru , znaci u 5 ujutro ili ranije jer je u salu išla u 6 sati. Ako ništa drugo u toj dobi joj je pomagala moja blizini jer je bila gladna, pa sam ju tjesila.

Tiziana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Hvala Žužy
    Svasta! I moj jeimao istu operaciju a anesteziolog je napomenuo da cim dijete izvezu iz sale nek tu budu roditelj jer da budu u svakakvom stanju pa im je lakse i bolje u roditeljskom zagrljaju. Dopratli do vrata do uspavljivanjai sacekali pred vratima. I bili cijelu noc. I ne mogu zamisliti drukcije a vjerojatno ne bi i primili dijete na ospitalizaciju bez da je netko u 24-satnoj pratnji. Al mjesto radnje nije hrvatska bolnica.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •