Nek osjetiš,znači da proizvodeJavi sutra kak je prošlo.
Nek osjetiš,znači da proizvodeJavi sutra kak je prošlo.
Dali sve idete dan poslije punkcije na posao? Neznam kakva je ta anestezija ili kaj vec,ali ja do sad ni u jednom postupku do transfera ili do daljnjeg nisam isla radit.Ili to ovisi o prirodi posla? I gdje rade u petrovoj punkciju? Vidla sam da voze zene u sobe al neznam otkud(malo mi je to sve novo,na vv je lezanje vrata do sale,a u mb skoro isto tak)
barkica,znaš di je "baza" od sestre Irene, pult na humanoj di se moraš javiti na dan punkcije?Bitno da dođeš do tam,dalje te sestra odvede.
Prije i poslije punkcije si smještena u sobi(u hodniku dolje,pored sobe od sestre i doktora),a sama punkcija se vrši gore na katu,mislim prvom..
Kaj se posla tiče,rekla bi da to ovisi o samoj prirodi posla kojeg obavljaš,baš kao što si rekla.I naravno,mogučnosti,dali možeš otiči s posla.Ja sam bila doma od transfera.
Evo mene , od danas čuvam jednu mrvicu ,bio icsi. zbog spermiograma i samo jedne js. Barkice meni je aspiracija bila subofom pa sa išla radit u pon. ali sam uzela bo poslije transfera do kraja tjedna.
snupi transfer je u četv. danas zvala lab. oplođena je ta jedina jajna st.koja je i izvađena...tako da me sad moj mali zemtkić čeka u četv. eto...sad je sve na mom tijelu,hoće li i može li zadržati ili ne...
barkice ja pitala doktora...rekao je na dan punkcije ležati, a nakon toga biti doma ako ti je posao stajaći...ako sjediš na poslu možeš ići raditi. nakon tranfera ležati bar 7 dana...ne puno hodati, malo da zbog cirkulacije,ali samo po kući
mami 2 super!!!! čuvaj mrvicu...od četv.čuvamo zajedno
šta nam je za činiti?ležati i poz misliti? nešto jesti? piti? ne piti? ne jesti...jel imamo neki savjet???
Hvala,cure! Dogovorit cu se na poslu,mozda dan ostanem doma. Ako bude transfera:nema tog šefa ili posla da me sprijeci da ostajem doma! Ako treba i 9 mj u bolnici potpisuhem,samo da uspije! Slazem se da bakon transfera treba laganini,ali bas mirovanje i lezanje 7 dana-ne! Mogu kucne aktivnosti,kuhanje...,samo nisam za peglanje. To kazu da ne preporucaju ni prirodnin trudnocama,a kamoli potpomognutim!
Mami 2,sretno,cuvaj svoje blago i nek je veeelikaa beta uskoro![]()
čitam vas i pratim koliko stignem uz svoje srećice, vidim da je sve jako aktivno. šaljem vam puno puno pozitive, dobrih želja i uspjeha i da uskoro sve doživite ovakvu neizmjernu sreću kakvu mi osjećamo i živimo. Pusa svima!
Ljubilice držim fige za velikuuuu betu...
Mami2 sretno ti
Mala i /ili mali sretno u četvrtak
i sve druge drage cure, čitam vas i milim na vas
Dobila jos 4 gonala svaki dan po dva do petka i cetrotide pa ponovo ultrazvuk...folikulici su na 12 mm jedan vodi sa 16 mm endometrij 10 mm![]()
a valjda bude nekajtrebaju jos rasti maloooo
pilek napreduješ za što više dobrih folikulića!
bubaba hvala...dao Bog da sve bude ok,a onda kad se tješim si kaže-ako priroda smatra da nešto nije u redu onda neće ničega ni biti...
cure, postoji tema Fizička aktivnost nakon ET-a - potražite je i pročitajte zadnju stranicu, dvije gdje se vidi i što dr-i kažu za mirovanje - ono je potrebno samo u slučaju komplikacija poput hiperstimulacije. ista stvar vrijedi i za peglanje - znači, ukoliko je sve ok, slobodno se može peglati. ako su jajnici jako uvećani (kao npr. kod HS), peglanje, plesanje, usisavanje i slične ponavljajuće radnje mogu rezultirati torzijom jajnika te ih je zato potrebno izbjegavati. dakle, ako se radilo o prirodnom IVF-u ili stimuliranom a da su jajnici ok, slobodno se bacite na peglanjefizička aktivnost (pa tako i peglanje) NEĆE utjecati na impantaciju već se zabranjuje samo u slučajevima komplikacija zbog ženina zdravlja.
sretno, cure!
Jutro cure!
Samo da prijavim da sam od danas pikalica!!!
Wanna be sretno s pikanjem !
Cure, vi koje dugo čekate na postupak, mislim da neke privatne klinike imaju slobodne termine na račun HZZO
evo teme:
http://forum.roda.hr/threads/78787-P...=1#post2343591
wbm sretno sa pikanjem,od srca želim da je prvo i zadnje!
mary~~~~~~~~~~~~~za sutrašnju betu
pilek~~~~~~~~~~~za lijepe folikule
puse svima!
mari neka ti ovo bude najbolje balentinovo , svvim curkama alt i gr što god radile!
Mary drzim fige za veliku beturinu...
ja sam napuhana ko zaba sura ultrazvuk pa bumo vidli kak napreduju folikulici...
Prva pika je pala u Petrovoj, sutra si sama dajem valjda cu uspjeti!
Kakve nuspojave ste imale od menopura? Da se ne iznenadim![]()
ja ih nisam imala, jer sam imala samo menopur i štopericu pa je bilo ok!
wbm- neka ti bude to dobitna kombinacija i nadam se da ne buses imala nikakvih nuspojava! To ti je koji ivf?
wbm ma odradit češ ti to pikanje ko velika!!!![]()
Snupi , prvi mi je IVF i nadam se zadnji, ali kako dragi Bog odluci tako ce biti.
Tina, mazi busicu!
Wanna be ja nisam imala nikakvih nus pojava,jedino sam bila napuhana, al mislim da je od svih ljekova tako.
wanna be neka,neka...strpljen spasen (nisam na svom kompu i ne mogu tu naci s sa kvacicom)...
drage moje, za valentinovo dobila zametak-blastocistaovi u laboratoriju maltane da su čestitali...al mene strah veseliti se
mOJI FOLIKULICI NARASLI,NEDJELJA ASPIRACIJA...
mala i/ili mali,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~1za veliku betu!
pilekza folikuliće! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za mirnu punkciju i puno jajčeka!
mommy,evriting vil bi ol rajd...živili menopuri! (ja bila dosta napuhnuta pod stimul. menopurima,inače sve ocke)
joj Mary...nemam riječiznam samo da mrzim tu glupu brojku 1,2... kaj nemru napisat 0. ma...drž se
![]()