Pokazuje rezultate 1 do 50 od 78

Tema: Nakon dojenja na koje ste mlijeko prešli?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj kavofob prvotno napisa Vidi poruku
    na nijedno

sisala je do 17 mjeseci, u iduće 2 godine je popila sve skupa možda 2 dcl kravljeg mlijeka. neće nikakvo mlijeko i ne forsiram ju.

Citiraj mravak prvotno napisa Vidi poruku
    NIJEDNO ne pije dan- danas!

Nakon dojenja (14.5mj.) nismo našli mlijeko koje joj se sviđa , ali obožava jogurte i sir tako da se ne opterečujem to što ne pije mlijeko...

Citiraj palčica prvotno napisa Vidi poruku
    I mene to zanima s obzirom na to da mi ne konzumiramo kravlje mlijeko...

Bas i ja razmisljam o tome da li je uopce potrebno da dijete nakon godine dana pije mlijeko (kravlje ili adaptirano i naravno pod pretpostavkom da vise ne doji)?

Ni mi ne pijemo mlijeko pa sam mislila da ga mozda ne moram nuditi ni dijetetu...

Ako je mlijeko bitno samo zbog kalcija, zanima me moze li se potrebna kolicina kalcija dobiti vec i na primjer iz jednog jogurta dnevno?

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Aurora* prvotno napisa Vidi poruku
    Bas i ja razmisljam o tome da li je uopce potrebno da dijete nakon godine dana pije mlijeko (kravlje ili adaptirano i naravno pod pretpostavkom da vise ne doji)?

Ni mi ne pijemo mlijeko pa sam mislila da ga mozda ne moram nuditi ni dijetetu...

Ako je mlijeko bitno samo zbog kalcija, zanima me moze li se potrebna kolicina kalcija dobiti vec i na primjer iz jednog jogurta dnevno?
    ne moraš ga davati
    a kalcij iz mlijeka i onako nije baš nešto, ima puno boljih izvora

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •