Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1181

Tema: Strana roditeljstva o kojoj se ne priča

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    Htjela sam još reći, a ovo je već totalno nemajčinska stvar za priznat, da mi je uz to nespavanje i ostale konkretne čari, ponekad teško to što moram nekome toliko biti na raspolaganju, što moram stalno brinuti o njegovim potrebama, što me toliko trebaju. Ponekad mi je to baš teret, i zato mi je lakše kako je dijete veće, jer me ne treba, kao mala beba, baš svo vrijeme. Ali ono -pa mu dodaj vodu, pa mu obriši guzicu, pa mu napravi večeru, pa mu upali crtić, pa razriješi ovu i onu krizu..
    Iako je to "ja sam tako strašno potrebna" glavna majčinska droga, meni je ponekad baš teret.
    meni je to normalno, nije mi ništa nemajčinski, a što se tiče droge, ta kod mene ne djeluje
    već sam prije rekla, mislim da nema lakšeg perioda od recimo 7-13 godina. skroz su samostalni, a nikamo još ne idu bez nas da moraš brinuti. ne voze, ne piju, ne puše, ne ostaju vani do kasnih ura - ništa. neću reći ljepšeg perioda, jer bebice su bebice, al lakšeg - svakako.
    a inače, sreća da su bebe tako slatke, jer da nisu ko zna šta bi bilo i s nama i s njima

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    a inače, sreća da su bebe tako slatke, jer da nisu ko zna šta bi bilo i s nama i s njima
    ovo je moja mama uvijek govorila

ali, zbilja, da nema tih krezubih osmijeha, ne bi ni ljudske vrste više bilo

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •