Pokazuje rezultate 1 do 50 od 421

Tema: Herlitz školske torbe

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

E, fakat, to hoću pitati. Znam koji je naziv topica, ali ajd - zakaj smo zapeli za Herlitz torbe? Zar su to jedine ergonomske, lagane blabla torbe na tržištu?

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Jelka prvotno napisa Vidi poruku
    E, fakat, to hoću pitati. Znam koji je naziv topica, ali ajd - zakaj smo zapeli za Herlitz torbe? Zar su to jedine ergonomske, lagane blabla torbe na tržištu?
    Naravno da nisu jedine.
    Ali, koliko sam ja mogla ustvrditi-jedine koje su značajnije snižene izvan sezone (u HR knjižarama).

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Lira prvotno napisa Vidi poruku
    Naravno da nisu jedine.
    Ali, koliko sam ja mogla ustvrditi-jedine koje su značajnije snižene izvan sezone (u HR knjižarama).
    upravo tako, cijena im je na sniženju više nego povoljna za ono što dobiješ (kategorija takvih laganih torbi cjenovno se ni blizu nije mogla pronaći po knjižarama, barem ne kad smo mi kupovali prije 2 god.)
    Kupili smo je u proljeće u knjižari Narodnih novina na Trgu žrtava fašizma, debelo sniženu. Cijene su bile od 150 do 250kn koliko se sjećam.
    Evo klinac je nosi već drugu godinu, ko nova je (s time da mi nosimo torbu svaki dan doma, ne barata s njom samo vikendom).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •