Koliko dana se stop inekcija zadrzava u tijelu? Tj bhcg iz nje?
Koliko dana se stop inekcija zadrzava u tijelu? Tj bhcg iz nje?
Ozana testovi mogu biti negativni i uz pozitivnu betu.. Jos nije gotovo dok ne izvadis betu, drzimo fige
Kleopatra nadam se da si bolje i da je sve u redu![]()
drage moje..
hvala vam još jednom na utješnim i ohrabrujućim riječima...lakše mi je podnijeti bol i neuspijeh kad znam da imam iskrenu i nesebičnu podršku žena koje to stvarno razumiju a i čije me životne priče tjeraju dalje![]()
kleopatra, nadam se da si dobro
ozana, držim fige za pozitivnu i veliku betu
svima ostalima puuuuno sreće
Evo žena(kleopatra) me zamolila da nešto napišem...Oko 11-12 sati danas smo bili na sv duhu...pregledali su je na ultrazvuku ali se ništa nije vidjelo...poslana je na hitno vadjenje bete(dr.Turudić),nakon sat i pol cekanja beta preko 1800...znači odlična ali na preporuku doktorice nakon ultrazvuka gdje se ne vidi dali je "plod"van ili unutar maternice...je ostala na svetom duhu,da bi se pratio daljni razvoj situacije(da nije bilo onoga sinoc,sve bi bilo super)ovako ostaje sumnja pa je dr Turudić rekla da vjeruje da je sve super ali trenutno puše i na hladno,pa prevencije radi;ostanak u bolnici cca 2 dana!!ili dok se ne vidi šta je s plodom!!Žena vam svima šalje puse i ja se pridružujem,,,,svima vam šaljem pozdrave i želim vam odreda da što prije zakuca još jedno(ili više) srca u vama!
Eh sto mi je drago i simpaticno kad ovako pisu tate i buduce tate
Nadamo se da ce biti sve u redu i da cete uskoro ugledati srčeko kako kuca![]()
Vjeruj mi da mi možda to podnosimo i gore nego vi!!...evo ja blejim u ovaj komp sam vec satima i neznam šta da radim....danas ujutro...žena mi trudna a ja povracam od uzrujavanja
![]()
Nadam se da ce sve biti u redu. Posalji Kleopatri puno pozdrava.
Elen, bice bolje![]()
heheheh Hvala iako neznam šta ovi znakovi znace))ali je nešto dobro..
elen žao mi je
kleopatra i budući tata držite se, bit će sve u redu!
Jutro curke.. evo meni danas 13nt 16d nakon punkcije... nemam nikakvih simptoma ali ni grčeva cice mi se odavno ispuhale, danas u jutro sam primjetila smečkasti trag na dnevnomdali dalje nastavljam sa utrićima ili ih rađe pijem do pon. kad vadim betu....valjda ništ ni ovaj put..
![]()
Sivka, ako pocne jako curiti, pocni piti utrice, al nemoj prekidati terapiju do bete.![]()
Bubi, hvala na brzinskom odgovoru, sad dalje se ama baš ništa ne događa čak mi čisti utrić izlazi.. al ne brinem kaj bude bitce...
Kleopatra i budući tata držite se ... evo malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude u savršenom redu.... javljajte nam novosti
Sivka nastavi sa terapijom ((hug))
Ja opet pisnula test, pojavila se crtica almislim da je vidljiva samo mom oku. Mada znam da ne trebam da ih radim, al ajde.... nemam mira
Crtica je crticadaj slikaj pa ćemo dati svoj skromni doprinos.... koji ti je DPT?
Danas mi je 9dpt. Sad cu pokusati da prebacim sliku, ukoliko budem mogla sa moba
Nema sanse da mogu da je prebacim sa moba.. sve sam pokusala
Kleopatrin mužmoj primjer..došla sam na uzv i bila sam na 6+5 i doktor meni ne vidi se ništa..sutra se javi i biti ćeš u bolnici i vjerojatno xxx(ne mogu ni napisati)..moja prva beta preko 2000, druga preko 8000 (prije uzv)..
i na 7+0 idem ja na uzv (drugi dan u bolnici) kadli eto malog čovjeka sa srculencem...ja sam primjer da se ništa ne mora vidjeti do 7.tj.
Držim vam velike fige i samo smireno, sve će biti ok...meni je muž rekao da bu beba kasnila kao i on i da se zato niš ne vidi na 6+5 i stvarno je tako bilo![]()
Ozana ako na 9DPT vidiš nešto to je mrak... ponovi sutra![]()
Zar ne bi trebalo da se vidi malo jasnije? Prosli put sam + dobila na 7dpt isto su bile blastociste.
Ozana za lijepu betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jel imao netko zgaravicu i slabost, ne cijeli dan ali vise puta tokom dana? Danas mi je 6 dpt, trosim utrice i estrofeme...
Budimitka zasto sluzi eatrofem nakon transfera? Znam da se inace daje za debljanje endometrijuma prije transfera
evo da javim i ovdje. prva beta vadjena 6-i dan poslije feta (vracene 5-dnevne rana blastocista i morula) - iznosila 6.59; danas 10-i dan poslije fet-a iznosi 22.7. ponavljam u ponedjeljak kad je i prvo sluzbeno vadjenje, iako je skoro sigurno rijec o biokemijskoj. testovi su pozitivni bili vec i na betu 6.59 (wondfo s amazona).
Ozana estrofem pijem jer sam trosila klomifen koji stanjuje endometrij pa je zato tu estrofem da ga popravim..
Bubekice za ponedjeljak, stavila bih onaj smajlickojidrzifige ali ne mogu s moba
Pirice znam za trudnice, ali rano je za to, tek je 6 dpt
Nema me 2 dana i ne mogu se snaći, ak sam koga preskočila, oprostite
bubi za najveću betu u ponedjeljak
kleopatra i budući tata~~~~~~~~~~
Ozana, sivka i pirica za veeeeliku betu ~~~~~~~~~~
svima ostalima puno ~~~~~~~~ za sve što vam treba
jutro cure..poslužujem kavu svima jutros.... ja već popila.. od 4i40 sam budna.... svima koje trebaju šaljem veliki
šrečkicama puno sreće za dalje i malo ~~~~~~~~~~~~~~.... joj.... danas mi je 14dnt a 16dp punkcije.... imala sam smeđi iscjedak jučer nešto i sada tu i tamo primjetim na dnevnom... malo me grči al ništa strašno...u jutro prije stavljanja utrića sam ipak pipi na testić.... i imam +.... eto i sretna sam i strah me je jako, službeno vadim betu u pon. pa ću biti sigurna...
![]()
sivka, cestitam na plusu, grcevi su normalni, a ni smedjarenje nije rijetko, cekamo betu!
bubimitka, drzim fige!
Bubekica nek te ponedjeljak iznenadi!!!
sivka baš sam se nadala da ćeš imati plus!!! Želim ti veliku betu u pon. i da ovo smeđarenje prestane.
Meni je jučer test bio negativan pa ću vidjeti hoću li uopće trebati vaditi betu u pon.
Ma nek bude ovo najludji ponedjeljak, imamo puno betocekalica![]()
Evo mene prvi put na ovoj temi...
Bubekica želim ti pravilno duplanje u ponedjeljak i da je to to!!
Sivka super za plusić
svim curama koje vade betu u ponedjeljak želim velike brojke (neću nabrajat da koju ne izostavim).
nisam radila test jer se bojim, još više se bojim vađenja krvi u utorak, jer simptoma nemam nikakvih, boljelo me malo dole 6dnt, ali dalje ništa.
dobro jutro curke, šaljem vam snježne vibrice za ponedjeljak, za veeelike bete, debele crtice na testićima, a novim trudnicama (sivka, ozana?) čestitam od srca i želim velike lijepo rastuće bete i sve što dolazi nakon toga
pijuckam jedan fini espresso jer me "rastura" glava , pa se i vi poslužite![]()
Sivka suuuuuper!!!!
~~~~~~~~~~~~~~~ da bude oooogromna beta u ponedjeljak
Piki bez obzira kakav budes.dobila test, ipak izvadi betu.
U mom proslom postupku, kad je najvisa beta bila oko 60, ne znam koliko sam testova uradila, al je vise bilo negativnih nego pozitivnih. Znala sam da uradim 2 u istoj mokraci i da jedan pokaze blijedu crticu, a drugi samo kontrolnu. Iako bi svi kao trebali da reaguju na betu od 20.
Zato mislim da se beta treba hvijek uraditi, cak iako se dobije vrlo nizak rezultat, makar znamo da se nesto desavalo.
Mene je sinoc strasno bolio desni jajnik, na njemu je bila ovulacija prije feta... al bol je bio takav kao da tek sad ovuliram ili tako nesto...
cure pozdrav svima...~~~~~~~~~~~~~~~ svima koje ih trebaju !!!!! ja došla doma...hvala Bogu sve je prošlo dobro...nepoznat je razlog tih bolova i doktorima,al najbolje je to što je dr.T jučer na ultrazvuku uspjela naći mrvu od valjda (2mm) hehe..imam sad i slićku točkicejedino šta sam uspjela zaradit upalu mjehura al za to mi je doktorica prepisala Cedax i sad smo mirni
puno vam svima šaljem pozdrava i nadam se da neću više zadramit ovdje
![]()
kleopatrabitno da ste ti i tockica ok, mozda je bol bila bas zbog mjehura?! sad samo odmaraj, budi na toplome i uzivaj!
kleopatra, super vijesti ~~~~ za dalje
je li to embrij od 2 mm?
![]()
Jejja puno tu hvala!!!Inesz;koliko mi je dok rekla,da ga vidi i da je dva milimetra a na nalazima piše:uzv u kavumu GM oko 4 mm,nazire se ŽV.
Moja beta je 1,2
drage moje, moja beta je 494,2 16dnt ( dvodnevni 4st )
Moja beta danas iznosi 48,4...(pala u roku od tjedan dana sa 1146). Malo mi je lakše...sutra idem na uzv. pa budem vidla kakva je točno situacija i kak dalje.
Sivka, čestitam sugrađanko i držim fige za lepo duplanje!
Klepatra, veseli me da ti je bolje
Ozana
Svim čekalicama ~~~~~~~~~~~~~~
Elen zao mi je. Vazno je da nije vanmatericna, a znam da ti je tesko![]()
Ozana![]()
Elen
Sivka i ovdje ti čestitam ,bravoo za betu
sve vas grlim i ljubim..hrabro dalje i ne odustajati ... nikako !!!!!!!![]()
Sivka čestitam
Kleopatra drago mi je da ste dobro!
Elen, Ozana žao mi je![]()