Cure, već sam pisala da mi je porodiljni produljen do 01.04, bez potrebe za ponovnim vještačenjem. Jučer smo bili kod kirurga (radi dogovora za rješavanje refluxa) i naručeni smo 11.04. na zahvat, s tim da je doktor na moju molbu ako može termin zakazat ranije upravo zbog porodiljnog, rekao da nikakav posao ne dolazi u obzir,da otvorim bolovanje i da će mi on napisat preporuku, u kojoj je izričito naveo da dijete do kraja liječenja ne smije ići u vrtić. Ja sam zvala HZZO i pitala dal mogu predat papire bez obzira na prethodno rješenje, on je rekao da nek predam, ali da on ništa ne garantira. Pa me zanimaju iskustva da li je tko imao zabranu vrtića (s obzirom na dijagnozu) i da li su produžili porodiljni, jer ja stvarno ne znam što ću ako mi ne produže. Nitko me neće tak dugo držat na bolovanju jer liječenje može potrajat (jer nema garancije da će uspjet od prve), a iako uspije cijeli proces traje minimalno 3-4 mjeseca, jer se tek nakon tog perioda radi kontrolna mikcija na kojoj se vidi da li se povukao ili ne. Hvala!