Pokazuje rezultate 1 do 50 od 82

Tema: kada osjetite da vas obuzima navala bijesa, kako se toga rjesavate?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

A ja želim reći da urlajuća majka možda i nije najgora moguća.
    U svojoj okolini ja, npr., imam durilice - po nekoliko dana smrknuti i šutljivi, a ti nemaš pojma što im je. Ili im vidiš nervozu u svakom pokretu i pogledu, a šute. Meni se čini da bih u tom trenutku radije da drekne, nego da isijava tu negativnu energiju oko sebe tako u tišini.

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku
    U svojoj okolini ja, npr., imam durilice - po nekoliko dana smrknuti i šutljivi, a ti nemaš pojma što im je. Ili im vidiš nervozu u svakom pokretu i pogledu, a šute. Meni se čini da bih u tom trenutku radije da drekne, nego da isijava tu negativnu energiju oko sebe tako u tišini.
    moj problem je vise ovakav.. kad kuhas, isijavas i samo sikćeš na sve oko sebe. to je puno gore :/ ja sam prije za potuči se ili razbiti pola stana, nego za urlati ( iako u onim momentima mraka na ocima se desavaju i urlici... )

inace, ja dolazim iz obitelji urlatora ali sam srecom valjda otisla dovoljno rano da ne pokupim barem taj obrazac ponasanja. mrzim kada se vice, a kad netko samnom prica povisenim tonom digne mi se kosa na glavi istog trena!
    vise se ne sjecam kako je uopce bilo odrastati u takvoj obitelji, niti kako sam se zbog toga osjecala ( moguce da je trauma tolika da je se iz tog razloga ne mogu sjetiti )., ali sada kada cujem kako se sestra dere na svoju djecu, uhvati me grč u želucu i dođu mi suze na oči istog trena.., pocne me prati nervoza i odmah mi je lose

nemojte da vam vika postane normalni nacin komuniciranja, cak i ako se tjesite da ste vi tako odrasli, prezivjeli i ostali normalni. eto ja nisam, do te mjere da se nemogu sjetiti kako sam se osjecala kada se u kuci vikalo.. vidim kakve to posljedice ima danas na mene.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku
    Ja isto mislim da je to puno gore. Bolje dreknit pa zavrsit s tim nego ovako. U obitelji od md-a su takve sutilice, cini mi se, narocito mater... A i on je bome takav. Ja ga pitam, sta ti je, sta si ljut? Nisam ljut, umoran sam, boli me glava, il nesto tretje. I onda silent treatmant. Najradije bi ga ocerupala kad je takav :D

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •