Pokazuje rezultate 1 do 50 od 163

Tema: Imam par pitanja u vezi pp!!!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

OS su moja djeca koristila doslovce od samog rođenja pa sve do kraja. nisam zbog toga rekla da se kupuju pelene postepeno.
    nego sto ljudi sto ćudi, a ne možeš znati što će ti se sviđati dok ne počneš koristiti.
    ja recimo ne bih preporučila ni AIO ni pocket, a ima mama koje ih obožavaju.
    ili recimo, možda shvatiš da su ti tetra i švedska baš super i da ti uopće ne trebaju moderne platnene.
    ili ti, kao mishekici, platnene uopće ne sjednu...

ja sam nabavila dosta rabljenih platnenih, i s vremenom sam kupovala što mi se svidjelo i što nam je odgovarala. u jednom momentu sam imala oko 40tak pelena LOL.
    ja ti bez problema mogu reći koje su meni pelene najbolje. ali onda će se javiti neka mama i reći da su njoj baš te najgore LOL
    u svojoj kolekciji trenutno imam:
    staru rodinu bambus pusu za noć
    ujutro prvih sat vremena puno piški, za to doba mi je idealna flafi OS i rodina konoplja
    tokom ostatka dana najnajnajviše volim muttaqin OS (za mene su to najbolje pelene na svijetu, nema im ravnih), zatim rodinu pusu i nježnu pusu s organskim pamukom
    imam čak neke stare kamaris i smib koje su mi bile super, i žao mi je što se više ne proizvode

od pocketica sam probala happy heiny i fuzzybuns - nikako mi se nije svidjelo, udijelila sam ih dalje
    od AIO imam rumpsters, koristim ih ako su mi sve ostale pelene prljave, ili ako baš želim da mu guza bude mala (ima jedne uske trapke koje zahtjevaju malu guzu LOL)

i eto, ne vjerujem da sam ti išta pomogla LOL

zekana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa Vidi poruku
    ja recimo ne bih preporučila ni AIO ni pocket, a ima mama koje ih obožavaju.
    Od "modernih platnenih" koje još imaju??? ja nalijećem sve odreda u ponudi ili AIO ili pocket.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kod babysaurusa su ti obične platnene one koje se zovu mutt like, te nisu ni pocket ni aio
    te bih ja izabrala, da kupujem na toj stranici
    (a mutt like znači da je kopija muttaqina, a te sam rekla da su moje najdraže pelene). evo, ja bih te kupila da tamo kupujem

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •