Pokazuje rezultate 1 do 50 od 163

Tema: Imam par pitanja u vezi pp!!!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    cikla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Imaš li pravo na neki roditeljski dodatak od države? Meni je to taman otišlo na platnene, a dok se nije sva papirologija sredila koristili smo tetre. A i rođaci će valjda darivati bebu. Ja sam to bukvalno shvatila kao bebin novac, tako da nismo ni osetili toliki trošak na MM-ovoj plati. Ali kada mi prijateljica koja ima dečaka par meseci starijeg od moje L. kaže svoju računicu koliko je potrošila za sada na jednokratne zavrti mi se u glavi, jer mi to nebi mogli sa njegovom malom platom izdržati.

zekana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj cikla prvotno napisa Vidi poruku
    Imaš li pravo na neki roditeljski dodatak od države? Meni je to taman otišlo na platnene, a dok se nije sva papirologija sredila koristili smo tetre. A i rođaci će valjda darivati bebu. Ja sam to bukvalno shvatila kao bebin novac, tako da nismo ni osetili toliki trošak na MM-ovoj plati. Ali kada mi prijateljica koja ima dečaka par meseci starijeg od moje L. kaže svoju računicu koliko je potrošila za sada na jednokratne zavrti mi se u glavi, jer mi to nebi mogli sa njegovom malom platom izdržati.
    Navodno da sva djeca rođena u 2013oj u RS trebaju dobiti od države, preko općine 500KM. Eh sad, ovdje ja nikome ništa ne vjerujem dok ne bude, a isto tako su neredoviti s bilo kakvim isplatama... tako da tome se nadati... ehhhhhh, u teoriji.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •