Pokazuje rezultate 1 do 50 od 168

Tema: savjet za klokanicu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

http://www.bobafamily.com/support/bo...front-carry-2/ tu objasnjavaju front carry za djecu od 7 kila na vise, sto je, ako se mene pita, neizvedivo. Osim ako je roditelju prihvatljivo, a djetetu udobno, da su noge u obliku gimasticke spage. :/

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj Kaae prvotno napisa Vidi poruku
    http://www.bobafamily.com/support/bo...front-carry-2/ tu objasnjavaju front carry za djecu od 7 kila na vise, sto je, ako se mene pita, neizvedivo. Osim ako je roditelju prihvatljivo, a djetetu udobno, da su noge u obliku gimasticke spage. :/
    Meno ovo ne izgleda problematicno, ili je moj malac pravi zabac.

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Osim ako je roditelju prihvatljivo, a djetetu udobno, da su noge u obliku gimasticke spage. :/
    Velika većina instant nosaljki za djecu su pušiona iz razloga što djeci noge vise pa im stradaju kukovi. Nemoj dramiti oko jedne od rijetkih koja nema s ime problema.
    Noge jednostavno ne smiju visiti iz kukova.
    Posljednje uređivanje od Davor : 07.03.2013. at 23:35

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Davor prvotno napisa Vidi poruku
    Velika većina instant nosaljki za djecu su pušiona iz razloga što djeci noge vise pa im stradaju kukovi. Nemoj dramiti oko jedne od rijetkih koja nema s ime problema.
    Noge jednostavno ne smiju visiti iz kukova.
    Stoji, ali moraju nekamo i doci. Moje dijete, sa svojim 65 centimetara duzine i platnenom pelenom NE MOZE rastegnuti noge kao sto je savjetovano na slici. Ni u Becu, ni u Ergu, ni u Bobi. Jednako tako noge ne rastezu ni vecina djece slicne dobi ili duzine, a vidjam ih dovoljno jer dolaze posudjivati nosiljke, izmedju ostalog. Ako mu ja na silu rastegnem noge tako da izadju van, onda vice. Znaci ne dramim, vec kazem da je rjesenje jastucic iz Erga tj. newborn inserta, ili zarolana dekica. Ili rastegnute noge, ako to djetetu odgovara, sto da ne.

Jos jedan od nacina sam opisala nesto postova iznad. Mojem djetetu niti to ne pase.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

mi smo se ovako nosili do 17 mjeseci, mislim da je tada imala oko 11 kg i bilo nam je super, oboma

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj kavofob prvotno napisa Vidi poruku
    mi smo se ovako nosili do 17 mjeseci, mislim da je tada imala oko 11 kg i bilo nam je super, oboma
    OD 17 mjeseci, ili DO? Ako je OD, onda naravno da vam je bilo super je su nosiljke super, a dijete dovoljno veliko da bez beda sjedi kako treba.

Moje razglabanje na temu nogu je ionako bilo kao odgovor na pitanje S2000, o newborn insertu. Boba ga nema, i to vidim kao nedostatak. The end. Vece dijete problema nema (oni savjetuju nosenje s rasirenim nogama od 7 kila, a ja kazem da tromjesecni sedmokilas i ostala djeca slicne dobi i duzine to bas i ne mogu).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •