Pokazuje rezultate 1 do 50 od 257

Tema: Facebook

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

kako pomoći djetetu da se odupre pritisku vršnjaka? moja ima 11 godina, puno njenih prijatelja ima fejs i zafrkavaju je što ona nema. ja joj ne bih dala da otvori profil još barem godinu ili godinu i pol.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj laumi prvotno napisa Vidi poruku
    kako pomoći djetetu da se odupre pritisku vršnjaka? moja ima 11 godina, puno njenih prijatelja ima fejs i zafrkavaju je što ona nema. ja joj ne bih dala da otvori profil još barem godinu ili godinu i pol.
    Ja sam svojima ispričala istinitu priču (radilo se o koleginom susjedu) kako je klinac na fb napisao "Mi idemo na more u to-i-to mjesto od tog-i.-tog datuma, kuća će biti prazna". Kad su došli doma, kuća je zaista bila prazna jer fb čitaju i lopovi.

Djetetu treba objasniti kako je to veliki rizik za privatnost. Nek se s prijateljima dopisuje e.mailom, a ne da na ovaj način izlaže sebe i obitelj. Ja sam baš neki dan svojim dečkima pokazala onaj članak o pedofilu koji je na fb našao curicu.

Evo to je taj članak: http://www.jutarnji.hr/dramaticna-is...ofil-/1090689/

Moji dečki su odmah rekli da kako je mala smjela otvoriti profil jer nema još 13 godina... To je odgovornost roditelja.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 19.03.2013. at 09:35

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •