Pokazuje rezultate 1 do 50 od 63

Tema: Krštenje - dar

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

mislim si da li da napisem ili ne... po mom misljenju u danasnje vrijeme najbolji poklon koji se moze dati djetetu je uplata na njegovu stednju. ili davanje roditeljima da oni kupe djetetu sta mu treba.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku
    mislim si da li da napisem ili ne... po mom misljenju u danasnje vrijeme najbolji poklon koji se moze dati djetetu je uplata na njegovu stednju. ili davanje roditeljima da oni kupe djetetu sta mu treba.
    Pa istina je to! Ne znam zasto bi se ustrucavala! Napises cestitku, unutra stavis novac i gotovo. Alternativa je pitati roditelje. Zlato je isto ok, ali ima manu - ako je nakit, onda ga se ljudi obicno tesko rjesavaju u slucaju hude sile... Novac je za vecinu ok u ovakva vremena, ali lako se moze dogoditi i da ljudi jednostavno nemaju, pa je u tom slucaju neka radosnica ili komad odjece isto ok. Bitno je da je od srca.

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku
    slazem se u potpunosti, no ja ipak volim da ostane jos nesto osim novca koji se potrosi i vise ga nema. isto je i s odjecom. zato mi je ova ideja s tanjurom, mala Biblija ili tomu slicno preslatka (naravno ak nije preskupo)..poklonis to za uspomenu, a novce susnes roditeljima.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •