Pokazuje rezultate 1 do 50 od 139

Tema: Dezinfekcija igracaka

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Tiziana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj Sumskovoce prvotno napisa Vidi poruku
    Podne puzle perem u kadi, u biti MM ih istušira, ja ih prebrišem.
    Tiziana - plišance operem u mašini na 40 + malo Napisana da dezinficira, ali malo, puno manje od preporučene količine (strah me da će ostat tragovi detergenta i Napisana u plišancu, pa da će sve to malci pocuclati)
    Joj Napisan se grozno tesko ispere a ja imam dva alergicara i alergologica zabranila sve sto nije isprano do zadnjeg baloncica. Tragovi ti ne ostaju od dm-ovog dezinfekcijskog sredstva, kosta 14 kuna puuuno manje od napsana, pise da ubija 99,99% bakterien und viren (njemacki po slobodnom sjecanju s boce - valjda virusi i bakterije).
    Kako se moji cesu grebu i do krvi izgrebu na kojesta imam iskustva u ispiranju detergenata, ne bi covjek vjeroao dok ne proba koliko nekad pjene ostavljaju cak i preporucene doze

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Tiziana prvotno napisa Vidi poruku
    Joj Napisan se grozno tesko ispere a ja imam dva alergicara i alergologica zabranila sve sto nije isprano do zadnjeg baloncica. Tragovi ti ne ostaju od dm-ovog dezinfekcijskog sredstva, kosta 14 kuna puuuno manje od napsana, pise da ubija 99,99% bakterien und viren (njemacki po slobodnom sjecanju s boce - valjda virusi i bakterije).
    Kako se moji cesu grebu i do krvi izgrebu na kojesta imam iskustva u ispiranju detergenata, ne bi covjek vjeroao dok ne proba koliko nekad pjene ostavljaju cak i preporucene doze
    Imam i taj iz DM-a i smrdi jako, ne volim ga.
    Inače i MM tako - grebanje do krvi
    Za sve detergente stavim max 60% od preporučene količine jer mi je previše stavit npr. 120 ml praška (punu mjericu) na mašinu rublja. Odmah bi potrošila vrećicu detergenta.
    Kod MM-a ni Napisan ni Amuchina nisu izazvale reakciju, ali ih sve rjeđe koristim jer mu nisu ni pomogli.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Sumskovoce prvotno napisa Vidi poruku
    Za sve detergente stavim max 60% od preporučene količine jer mi je previše stavit npr. 120 ml praška (punu mjericu) na mašinu rublja. Odmah bi potrošila vrećicu detergenta.
    Kod MM-a ni Napisan ni Amuchina nisu izazvale reakciju, ali ih sve rjeđe koristim jer mu nisu ni pomogli.
    ja stavim maximalno četvrtinu ili manje praška

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •