Ja torte donesem u kalupu za torte, pa zamolim ljude da mi vrate kalupNikad mi nije bilo jasno kako prebaciti tortu iz kalupa na lijepu, ukrasnu podlogu, a da se sva ne raspadne.
Ja torte donesem u kalupu za torte, pa zamolim ljude da mi vrate kalupNikad mi nije bilo jasno kako prebaciti tortu iz kalupa na lijepu, ukrasnu podlogu, a da se sva ne raspadne.
baš to
ja imam ovakvo zvono kakvo je stavila Peterlin
zapravo ja to zovem zvono, to je transporter
i super mi je jer se zatvori skoro pa hermetički, štiti tortu u transportu, od mirisa u frižideru
ali kad je poslužujem htjela bih je staviti na nešto lijepo
znači neki ravni tanjur (ja bih stakleni, ali proći će i oni zlatni)
koji može stati u taj trasporter
i onda da je izvadim s tim tanjurom i stavim na podložak, etažer ili nešto lijepo
jer stvarno ne znam kako bi je iz transportera prebacila na podložak a da mi se ne raspadne
mada je mene strah i s tanjurom prebacivati na nešto
ovak ti to izgleda na zlatnom koji sam ja namjerno kupila promjer veći od torte da se vidi. ti možeš uzeti točan promjer torte da ti se uopće to zlatno ne vidi a dovoljno je čvrsto da ga podigneš nožem s podloge na kojoj nosiš i prebaciš na neki ukrasni tanjur. mislim da ti je ta varijanta najsigurnija, najbolja, najčvršća i najjeftinija.
čudan mi malo ovaj savjet s oblatnom, pa ona već drugi dan otpusti.
Posljednje uređivanje od Suzizana : 03.04.2013. at 19:27