-
imali smo i mi akvarij (ima i tu posla), razmišljali također o nekom glodavcu (shvatili da će i tu biti posla), na kraju došli do zaključka da kad se već moraš namučiti za svaku životinju (bila ona riba, glodavac, ptica itd.) onda najbolje uzeti životinju od koje najviše dobiješ natrag - pas. i to pas iz azila. ima ih preslatkih, jadnih i presretnih ako ih netko uzme. postoji opcija uzeti mlado pseto koje je odbačeno od nekog drugog, pa je već naučeno kako se treba ponašati u kući - s njim nema nikakvih problema. ili uzeti štence za imati još jednu bebicu
(upražnjavamo co-sleeping
)
tu ljubav i privrženost koju ti pas daje, mislim da ne daje nijedna druga životinja. i nije mi teško brinuti se o njemu, šetati ga i sl. i nije obaveza - nego je član obitelji, pa ti uopće teško ne pada prošetati ga ili ga počešljati ili što već. uopće vremenom ne razmišljaš da je to obaveza, nego ti je to dio života i druženja. opet ponavljam - uzimajte iz azila ili od prijatelja, nikako ne uzimajte jeftino pse od onih koji štancaju i krijumčare pse preko granice. mi imamo dva psa iz azila i presretni smo. (rado bi još jedno
)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma