Pokazuje rezultate 1 do 50 od 152

Tema: "... odgajamo mala čudovišta"

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Tiziana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Meni je posve jasno da je vrticka teta ljuta jer je bez stalnog pola, pa s rezervne klupe vristi protiv cijelog svijeta. Ovo s djecom u gostima meni se - gle cuda - desava s dva deckica koji uredno dobivaju po guzi i rastu od rodjenja po rodi oprecnim metodama (pusti da placu, nema sad jela jer nije xy sati, evo ti bombona ako budes dobar, ne davati cicu jer ce biti razmazeni, bolje da je ad...)

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Tiziana prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je posve jasno da je vrticka teta ljuta jer je bez stalnog pola, pa s rezervne klupe vristi protiv cijelog svijeta. Ovo s djecom u gostima meni se - gle cuda - desava s dva deckica koji uredno dobivaju po guzi i rastu od rodjenja po rodi oprecnim metodama (pusti da placu, nema sad jela jer nije xy sati, evo ti bombona ako budes dobar, ne davati cicu jer ce biti razmazeni, bolje da je ad...)
    Pa nek si teta razmisli zasto je bez stalnog posla nakon toliko godina. S ovakvim mentalnim sklopom - mene to ne cudi.

Uostalom, vec smo napisali na prvom topicu o istoj temi - cini se da je to sve skupa bezvrijedna novinarska umotvorina. To se odnosi na ovaj dio o djeci u gostima i sve zajedno.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 08.04.2013. at 07:40

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •