Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5595

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Doktor mi je rekao da će možda proći sam od sebe i da trebam doći na ultrazvuk 3 dan krvarenja da se onda najbolje to vidi.
    Ne znam koliki mi je,zapravo rekao mi je doktor ali sam zaboravila jer sam bila u šoku kad mi je rekao da imam polip na maternici jer sam prije 2 mjeseca bila na laparoskopiji i odstranili mi oba jajovoda a maternica bila zdrava a sad taj polip.
    Ma sva sam tako jadna da se pitam kako se sve to baš uhvatilo na mene
    I sad ako budem morala na operaciju onda mi budu odgodili MPO a na MPO sam predbilježena za 3 mjeseca

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Citiraj Tinica prvotno napisa Vidi poruku
    Doktor mi je rekao da će možda proći sam od sebe i da trebam doći na ultrazvuk 3 dan krvarenja da se onda najbolje to vidi.
    Ne znam koliki mi je,zapravo rekao mi je doktor ali sam zaboravila jer sam bila u šoku kad mi je rekao da imam polip na maternici jer sam prije 2 mjeseca bila na laparoskopiji i odstranili mi oba jajovoda a maternica bila zdrava a sad taj polip.
    Ma sva sam tako jadna da se pitam kako se sve to baš uhvatilo na mene
    I sad ako budem morala na operaciju onda mi budu odgodili MPO a na MPO sam predbilježena za 3 mjeseca
    Draga imaj vjere i zajedno sa tobom se nadam da ti neće odgoditi postupak i da će se sve dobro završiti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •