Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1047

Tema: Mirena

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja super. Imala jesam taj dosadni iscjedak koji je trajao sto godina oba mjeseca ali menga je zakon, dovoljan je dnevni uložak. I ja sam malih dimenzija a sad sam još smršavila koji kil pa sam na 166 cm/50 kg, mislim da Mirena nema nikakve veze s tim nego nešto drugo.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    I ja sam malih dimenzija a sad sam još smršavila koji kil pa sam na 166 cm/50 kg, mislim da Mirena nema nikakve veze s tim nego nešto drugo.
    OT

ženska, pa ja tebe službeno mrzim....

nakon toliko djece, ti imaš toliko kila???!!! a kaj drugo da ti velim, nego

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj umiljata prvotno napisa Vidi poruku
    OT

ženska, pa ja tebe službeno mrzim....

nakon toliko djece, ti imaš toliko kila???!!! a kaj drugo da ti velim, nego
    A nije meni to baš neka pozitiva, ja ti spadam u one druge..ja se moram baš jako namučiti da se udebljm a nije to baš tako lijepo. Sad sam smršavila tri kile u par dana, čim mi je mala uhvatila onaj ludi tempo penjanja po svemu i svačemu, trčanja, ludiranja..i svjesna sam da baš moram paziti koliko jedem jer ću pasti na konstituciju dvanaestogodišnjakinje a tad izgledam ko da sam iz logora pobjegla.

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

A nije meni to baš neka pozitiva, ja ti spadam u one druge..ja se moram baš jako namučiti da se udebljm a nije to baš tako lijepo. Sad sam smršavila tri kile u par dana, čim mi je mala uhvatila onaj ludi tempo penjanja po svemu i svačemu, trčanja, ludiranja..i svjesna sam da baš moram paziti koliko jedem jer ću pasti na konstituciju dvanaestogodišnjakinje a tad izgledam ko da sam iz logora pobjegla.

ajme potpuno isti problem...
    samo što ja ne mršavim od kretanja/trčanja nego od živciranja...
    nakon sva tri poroda (prijevremena) kile otišle u roku od tjedan dana, a bila sam ih skupila poprilično (u prosjeku oko 12 kg)

sad mi je neko relativno mirno razdoblje pa stagniram na tih 50...

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Ja super. Imala jesam taj dosadni iscjedak koji je trajao sto godina oba mjeseca ali menga je zakon, dovoljan je dnevni uložak. I ja sam malih dimenzija a sad sam još smršavila koji kil pa sam na 166 cm/50 kg, mislim da Mirena nema nikakve veze s tim nego nešto drugo.
    Ma i ja tako mislim. Ja ni po pilulama nisam dobivala kile - ako nisam jela . Ajde, kilu-dvije dobiti od nakupljanja vode još i nekako, ali više od toga može biti samo od hrane.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •