Pokazuje rezultate 1 do 50 od 168

Tema: odvikavanje od pelena, navikavanje na tutu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

moja je bila mladja od godine i pol kad je sama znala ici po tutu, no jos je bila u pelenama.
    tada, preko dana, u platnenim.
    bilo je ljeto.
    i zaista da nije imala proljev i da nije stalno sjedila na hladnom kamenu zbog kojeg se nisam usudila ostaviti je u gacama, skinula bi tada pelene. ona je bila spremna. ja nisam.
    citam topic i vidim da je s godinu i pol sama brisala pisu.

mladja isto kuzi sta radi, gura ruke, nekidan su me popljuvali sto sam stavila na fejs sliku s govancetom na obrazu, ne shvacajuci da ona shvaca

tu se ne slazem s njom da djeca ne kuze prije trece nista. slazem se da neka djeca ne kuze, al ne i da je to pravilo.

sf mi je zamisliti da mi je starija s 3 bila jos u pelenama.

moji su mene szavljali na tutu sa 6 (ak ne i ranije) mjeseci, ofkors

sad idem procitati drugu polovicu posta o tezama.

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku
    mladja isto kuzi sta radi, gura ruke, nekidan su me popljuvali sto sam stavila na fejs sliku s govancetom na obrazu, ne shvacajuci da ona shvaca .
    Nadam se da nisi pokazala gađenje

Ma ne kaže Leach da oni prije treće ne kuže ništa, nego da je prije treće teško očekivati da će potpunoi pustiti pelene i potpuno preuzeti kontrolu nad vršenjem nužde.

Leonisa i Beti, kad su vam djeca pustila pelene (između 1,5 i 2 godine), koliko su se još dugo znala povremeno popiškiti ili pokakati? Tj. kako je izgledao taj sam proces ostavljanja pelena (je li to bio jedan dan, više dana, dugotrajno razdoblje), a kako nakon ostavljanja pelena..?

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj Zuska prvotno napisa Vidi poruku
    Nadam se da nisi pokazala gađenje

Ma ne kaže Leach da oni prije treće ne kuže ništa, nego da je prije treće teško očekivati da će potpunoi pustiti pelene i potpuno preuzeti kontrolu nad vršenjem nužde.

Leonisa i Beti, kad su vam djeca pustila pelene (između 1,5 i 2 godine), koliko su se još dugo znala povremeno popiškiti ili pokakati? Tj. kako je izgledao taj sam proces ostavljanja pelena (je li to bio jedan dan, više dana, dugotrajno razdoblje), a kako nakon ostavljanja pelena..?
    nisam, umrla sam od smijeha i rekla kako ide sestrinim stopama

moja do godine i pol vise nije kakila u pelenu, ni jednom. imala je tu virozu s godinu i tri-cetri mjeseca i to je bilo to. ako me pampcenje ne vara od 9.mj. je kakila u pelenu, da mogu nabrojati na prste. tu sam uvela i kombinaciju platnenih i jednokratnik, kad sam se odlucila da cu je skinuti, nije nosila ni cover.
    pelene je, dnevne, nosila dok joj neko vrijeme nisu sve bile suhe, mozda je imala koji izlet, ne mogu garantirati, bilo je to prije5-6g
    nocnu je nosila jedno 2 mj dok se nisam okurazila skinuti je jer je svaka bila suha.

imala je fazu adaptacije u vrticu kad je s 3 pocela piskiti dok bi spavali popodne, trajalo je tjedan dana. jedna teta joj je htjela dati pelenu, ja sam rekla da ne dolazi u obzir jer je vise od godinu dana bez pelene.

kad sam joj skinula pelenu, skinula sam, nisam vracala.

vani je volila piskiti nad kanalizacijom, a onda u tuti, tako da smo u gepeku auta imali tutu.

mislim da je dovoljno rano znala reci da oce tutu, a doma bi sama otisla po nju.
    Posljednje uređivanje od leonisa : 17.04.2013. at 16:16

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •