Pokazuje rezultate 1 do 50 od 768

Tema: Kolica za blizance

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Glava mi vec puca od raznih kolica. Razvila sam OCD razgledavanja, od sluzbenih stranica, do klipova sa youtube-a do raznih reviews. Vec mi glava puca i mislim da cu kupit dva slinga za pocetak.

big blue
    zar su kod nas donkey 2000 EUR?? To je znaci zajedno sa kosarom? bez AS? To mi se stvarno cini puno. A koliko su u austriji?

skuzila sam kad sam bolje procitala clanak da se radi o ruckama. pa bili bi valjda na potrosackom kodu da su stvarno kolica povucena iz prodaje

meni se ona stvarno svidjaju kao skupa opcija a cosatto kao jeftina. MM se svidjaju ABC (pretpostavljam zato sto su uza jer mu je paranoja da necemo moc nigdje prolazit sa side-by-side modelima).

do kada se uopce djeca voze u kolicima?

Osoblje foruma BigBlue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj legal alien prvotno napisa Vidi poruku
    big blue zar su kod nas donkey 2000 EUR?? To je znaci zajedno sa kosarom? bez AS? To mi se stvarno cini puno. A koliko su u austriji?
    Nisam nikada dobila ponudu iz Baby centra, ali sam dobila iz Kike i bilo je negdje oko 1800, 1900 eura (s košarama, bez adaptera za AS), a mi smo u Austriji platili oko 1500 eura i još dobili natrag vat (ne znam točno cijenu jer smo kupili još i dodatke za cca 200 eura, ali ako te zanima u euro pogledati ću račun).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •