Pokazuje rezultate 1 do 50 od 107

Tema: Depilacija šećerom?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj butterfly_ prvotno napisa Vidi poruku
    evo da se i ja javim... koristim šeč.pastu već skoro godinu dana i jako sam zadovoljna. dlačice su se prorijedile i oslabile su (bile su grozne - crne ) i više ne urastaju.
    doma kuham pastu (8žlica šečera, 4 žl. limunovog soka i 4 žl. vode - kuhati dok ne dobije zlatno-smeđu boju). Smjese je čvrsta i tvrda kada se ohladi ali 10sec u mikrovalnoj i spremna je za upotrebu
    veli MM - sad si glatka i slatka
    Spremam si temu. I recept, omjer mi treba. Moja davna docimerica iz doma radila je tu pastu, stalno je pljuckala u nju dok je depilirala s njom. Valjda se mora močiti dok se razvlači, ha? Nisam zapamtila omjer, ali se sjećam da je nešto ful jeftino i totalno jednostavno. A sad se počeli po salonima furati da je ne znam koje otkriće, Sveti gral maltene.

E, offt, Optimist, ne znam šta je tebi, koje te narodno veselje ulovilo, pravo si komična, duhovita, gdje god te sretnem.
    Lajkala bih te stalno i smijala se da mi već nije neugodno (da nisam pri vrhu one šugave liste udjeljivača lajkova)

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Nena-Jabuka prvotno napisa Vidi poruku
    E, offt, Optimist, ne znam šta je tebi, koje te narodno veselje ulovilo, pravo si komična, duhovita, gdje god te sretnem.
    Lajkala bih te stalno i smijala se da mi već nije neugodno (da nisam pri vrhu one šugave liste udjeljivača lajkova)
    A valjda od viška šećera, ostalo od depilacije pa da se ne baci

Ja sam odlučila da mi je draže malo se i prepustiti se kozmetičarki, nego prtljati i kupiti mrave na sebe

Kad je povukla tu pastu, nestalo je srama istog trena.

butterfly_ avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

[QUOTE=Nena-Jabuka;2398277]Spremam si temu. I recept, omjer mi treba. Moja davna docimerica iz doma radila je tu pastu, stalno je pljuckala u nju dok je depilirala s njom. Valjda se mora močiti dok se razvlači, ha? Nisam zapamtila omjer, ali se sjećam da je nešto ful jeftino i totalno jednostavno. A sad se počeli po salonima furati da je ne znam koje otkriće, Sveti gral maltene.

meni nekad bude jako tvrda pa ju nemožeš razvuč nikako -> ovisi koliko dugo kuhaš...
    hehe, a "pljuckanje" -> nekak mi je zgodnije imat čašu vode sa strane i kad ju je teško razvlačit, malo ju smočiš...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •