Pokazuje rezultate 1 do 23 od 23

Tema: Pustite dijete da skače do mile volje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    anasti avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

moj J je vani od jutra do mraka, dijete mrzi biti u kući, pa smo vani cijeli dan, prljavi i ja i on kao dva prašćića!
    sad vidim da mu zapravo nesvjesno želim pružiti djetinjstvo koje sam ja imala
    trčanje po cijeli dan, nogomet, bicikli, lastiš (gumi-gumi), igranje u pijesku i zemlji, s vodom..
    pokušavam mu što manje govoriti Ne i pustiti ga da bude dijete bez da razmišljam dal će se zaprljati, smočiti ili pojesti malo pijeska
    nek dijete živi!

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Joj, gumi-gumi je bio zakon... Steta sto ga djeca vise ne igraju...

Citiraj anasti prvotno napisa Vidi poruku
    moj J je vani od jutra do mraka, dijete mrzi biti u kući, pa smo vani cijeli dan, prljavi i ja i on kao dva prašćića!
    sad vidim da mu zapravo nesvjesno želim pružiti djetinjstvo koje sam ja imala
    trčanje po cijeli dan, nogomet, bicikli, lastiš (gumi-gumi), igranje u pijesku i zemlji, s vodom..
    pokušavam mu što manje govoriti Ne i pustiti ga da bude dijete bez da razmišljam dal će se zaprljati, smočiti ili pojesti malo pijeska
    nek dijete živi!

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj anasti prvotno napisa Vidi poruku
    ...i pustiti ga da bude dijete bez da razmišljam dal će se zaprljati, smočiti ili pojesti malo pijeska
    nek dijete živi!

Eh, u ZG parkovima uz pijesak se dobije i prilog od psećeg dreka ili pišaline tako da itekako vičem Neeeeeeee i razmišljam o tome što će pojesti ili čime se zaprljati

Sječam se kad je cura jednom stala u valjda najveći primjerak psećeg dreka koji sam vidjela...i još je htjela proučavati u šta je to ugazila i kako se s time može zabavljati

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •