međutim, nisam vješta ko Nena pa se nisam naučila upakirati nego se često autocenzuriram
ajde, bodulice, pa tko može biti toliko vješt, ovako kako sam napisalala, to sam namjerno pretjerala:

spretno oprati, a ne da ne dobijem opomenu, nego da se i objektu pranja to čak i svidi, da ne zna što ga je spopalo
Kulturno obrazložiti je jedino što možeš, ili ne reći ništa, ovo sam se, da prostiš, pre....pretjerivala, kako bih ja to uspjela? (samo se hvalim bez pokrića)..
A i bilo tko drugi.
Probala sam se tu šaliti, podsjećanje na Lukavu Puščicu ( to je neki lik iz stripa dječjeg časopisa Mak, dovitljivi Indijanac) , pa ono "raja traže veselo, ko će slušat tuđu muku", to je iz pjesme Ibro (dirka naš) Zabranjenog pušenja, ali nitko nije skužio, aaaaaa, totalni fijasko, neuspjele šale....

Tko hoće biti normalan i kulturan, taj se suzdržava ili autocenzirira, kako ti kažeš, ako pošizi i mislim da je to potrebno jer nisam podržavatelj potpune tzv. slobode izražavanja mišljenja budući da su ta tzv. mišljenja kod pojedinih ljudi čisto smeće i nikakva šteta za ostale ljude ako im to smeće ne iskrenu po glavi.
Pri tom imam na umu one silne "komentatore" ispod tekstova na portalima, pa pogledajte vi kakva su to tamo "mišljenja". Jel' šteta ne zagaditi svoj mentalni prostor takvim biserima i ne pustiti ih na web?

Na ovom forumu baš i nemam prilike prečesto se na nešto šokirati i skrenuti s pameti, dogodilo mi se to nekidan, jedva sam se suzdržala, jedva, ali sam uspjela (djelomično) da ne ispucam rafal, samo sam nešto rekla, a ni to nije bilo upakirano ni u ironiju ni sarkazam, što žene najčešće rade kad nešto "upakiravaju", nego onako kako sam i mislila, bez uvijanja. Rijetko me tu baš netko toliko izazove da poludim, a i dobrih sam živaca i inače i to mi dobro dođe u životu, naročito u komunikaciji s ljudima.