Da je na cici, da se izdajam ni ja ne bih mjerila išta. Sad bi bila puno opuštenija mater. Da, pokaže nezadovoljstvo serviranom količinom. Nekad mu je dosta, nekada nije. A ne može birati.
To je to prokletstvo. Moja nećakinja je baš u toj dobi bila na tim proizvodima i fino je napredovala. Nije poput nas bila pod povećalom pedijatrice. Spašava malo preostalog mog zdravog razuma da vidim da je zdrav. I tanak.
Situacija nam je specifična. Nemamo problema ni dojilja, ni onih na AD-u. Da je na cici tek bih se sada zamarala kuhanjem prvih obroka. Da je na AD-u mutila bih i viška.
Dobro si shvatila. Napisala sam koji dio dana nam je kritičan. On bi tada pojeo više da ima. Dam mu 80 ml i on plače, ali eto, jako kratko jer je dobar. Jeo bi on i 150 ml rado, da imam. A nemam. I žderem se, žao mi je zbog toga.
Danas je popio 240 ml mog mlijeka - to je po meni jako malo, jeo je za ručak rižu i ribu, tijekom dana smo uspjeli ubaciti krušku i zobene prelivene sa 100ml AD-a. Nekako sam kruškom prikrila AD. Ne znam kako nam je uspjelo.