Pokazuje rezultate 1 do 44 od 44

Tema: Proslava Sv. krštenja u Zagrebu - molim preporuku!!!

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno Proslava Sv. krštenja u Zagrebu - molim preporuku!!!

Molim vas da mi preporučite dobru konobu ili restoran u Zagrebu za proslavu Sv.krštenja?!
    Bilo bi super kada bi to bila fina konobica sa domaćom hranom, radi se o 20-ak ljudi, a da je negdje u okolici Maksimira, Bukovca......ili bez obzira na lokaciju samo da je dobro!

Hvala puno svima na trudu...

thratinchica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Didov san (Kajzerica), a imaju i restoran u centru. dali su nam 3 ponude jelovnika mailom, odabrali, rezervirali.....prostor je lijep, cijena ok, parking, sobica za dojenje

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Skenderica u Remetama...
    mi smo isto tamo slavili krštenje 12.3
    hrana ODLIČNA!!!! cijene ful pristupačne, ma sve za 5!

jelovnik slažeš u dogovoru sa vlasnicom, ima parking
    Posljednje uređivanje od Boxica : 29.04.2011. at 15:02

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Pratim temu, mi ove godine opet imamo prvopričesnika, a naša omiljena restauracija se preuređuje...

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Pratim temu, mi ove godine opet imamo prvopričesnika, a naša omiljena restauracija se preuređuje...
    Mi smo imali prvopričesnika prošle godine, i čula sam da je super u restoranu u Maksimiru (onaj na glavnom ulazu).

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj thratinchica prvotno napisa Vidi poruku
    Didov san (Kajzerica), a imaju i restoran u centru. dali su nam 3 ponude jelovnika mailom, odabrali, rezervirali.....prostor je lijep, cijena ok, parking, sobica za dojenje
    Ovo sam i ja htjela preporučiti, ako vam cijene pašu -hrana je mrak, prava domaća spiza, a imaju restoran i na Gornjem gradu.
    No, mi stanujemo u zapadnom dijelu grada i nije nam problem potegnut do Zagorja za takve prigode. Tamo ima masu restorana, hrana je odlična, porcije puno veće nego u većini zagrebačkih restorana, a cijene niže nego u Zg bar za 30 posto.

bilbo7 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Skenderica 100%, ima terasu, mini igralište za klince, lijep ambijent (provjereno!)

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

A ima kakvih komentara/iskustava na restoran Medvednica preko puta ulaza u Maksimir; kružni tok Petrova-Bukovačka?

lukab avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Kod Pere, Šalata... hrana totalno super, domaća, cijena super, dogovoriš sve s vlasnikom
    mi imali tamo krstitke sa oko 50 ljudi - prezadovoljni

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

http://www.konoba-cesarica.hr/restor...ica/onama.html
    bila na proslavi diplome-fino
    http://www.konoba-luka.com/
    prefino- sigurno i skupa

obje su konobice po meni manji prostor s obzorom na neke restorane....u Brestju se može parkirati u dvorištu škole ili po cesti jednosmjerna je, uz konobu je dječiji vrtić u kojem je park pa se djeca mogu igrati

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

inače odemo često u Crni Biser u Poljanice nije nešto izgledom ali je hrana super..i Gladne oči Sesvete (tu je više gril)

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

čini mi se da sam na Bukovcu čula da su Opatija seteak hous i Vila Tina super restorani- samo mislim da u i skupi

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Opatija mi je preko puta i cijene su ok, ali samo je steak dobar, ostalo je lila
    Vila Tina je preskupa, a i tamo zalaze dinamovci tako da neznam baš...

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011
    SZ HR bliže ravnici, a ravnica je u uvijek u srcu

Početno

Citiraj arena prvotno napisa Vidi poruku
    Molim vas da mi preporučite dobru konobu ili restoran u Zagrebu za proslavu Sv.krštenja?!
    Bilo bi super kada bi to bila fina konobica sa domaćom hranom, radi se o 20-ak ljudi, a da je negdje u okolici Maksimira, Bukovca......ili bez obzira na lokaciju samo da je dobro!

Hvala puno svima na trudu...

Konoba Cesarica na Trnovčici
    Klub Maksimir (na cesti prema Bukovcu isti vlasnik) ima pogled na onaj malo igralište, ali je klopa prekokrasna, i jako dobar ambijent..http://www.konoba-cesarica.hr/restor...mir/index.html

Cijene su sasvim u redu, organizirala sam tamo par proslava, večera i jako sam zadovljna, a i gosti su bili prezadovoljni, pogotovo ponudom hrane (kada se radi o grupi, vole dati popust..) čak možeš i svoju muziku dovest..
    Klub Maksimir je imao nekad petkom tamburaše, ne znam da li još uvijek ima...

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Bliznec pod Sljemenom, tamo smo mi slavili krštenje. Super klopa, OK cijene, ljubazno osoblje.
    Grešne gorice u Zagorju, predobra hrana, mrvicu skuplja ali se isplati i odlično mjesto za provest lijepi i sunčani dan u prirodi.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

SKENDERICA!
    Sva tri krštenja smo tamo proslavili.
    Hrana je domaća i stvarno odlična, ambijent je jako ugodan, sve se da dogovoriti i način posluživanja pića (standardno 1/2 l vina i mineralne po osobi može se lako preračunati u odgovarajuće sokove ukoliko ti toliko vina ne odgovara) i donošenje vlastitih kolača. I ostale sokove van ovog proračuna možeš dobiti u pakiranju od litre tako da ne plaćaš one skupe bočice.
    Na kraju krajeva cijene su skroz Ok (barem je još u Q1 2009 bilo tako).

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

da li netko možda zna kolika bi bila cijena po osobi u Skenderici ili Klubu Maksimir???
    Mi smo na Medvešćaku, a imali bi 60-tak ljudi na krštenju pa da ne bude baš preskupo. i ako imate još nešto za preporučiti u blizini...
    Hvala

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

karla sve zavisi kakav meni složite...s obzirom na broj ljudi možda dobijete i jeftinije iako zapravo nisam sigurna jel stane toliko ljudi gore...
    nas je ispalo 100,00 kn po osobi (sve njihovo - klopa+cuga)

evo ti broj pa probaj zvrcnuti: 4580-939

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Mi smo krstitke obavili u Zlatnoj medalji na Savica-šanci
    15 ljudi, složili svoj meni iz njihovih ponuđenih (3 vrste mesa, 3 priloga, domaći kruh, piće, sokovi, kave i desert i sve ispalo 1200 kn (s tim da je ostalo hrane koje smo podjelili svim gostima)

Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Mi smo imali vjenčanje u Laščinskoj kleti - prezadovoljni bili, onako malo mjesto, imaju i vrt fini, klopa za polizat prste i nisu bili skupi

Mirta30 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj lukab prvotno napisa Vidi poruku
    Kod Pere, Šalata... hrana totalno super, domaća, cijena super, dogovoriš sve s vlasnikom
    mi imali tamo krstitke sa oko 50 ljudi - prezadovoljni
    Pero je zakon.

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Moram se zahvaliti lukab na preporuci; bili smo kod Pere i sve je bilo odlično!!!! Hrana super, cijena super, sve odlično!

2xmama avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

nije baš jako blizu, ali je klopa definitivno domaća (po starinskim receptima), jaaaako fina i cijena nije pretjerana: Snježna kraljica na Sljemenu. Mi smo tamo imali ručak nakon krštenja u sljemenskoj kapelici . Ne znam koji je dio bio ljepši
    Imaju parking, igralište za klince, a ako zaružite, možete i prespavati

http://www.sljeme.hr/default.aspx?id=49
    Posljednje uređivanje od 2xmama : 15.05.2011. at 14:01

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj 2xmama prvotno napisa Vidi poruku
    nije baš jako blizu, ali je klopa definitivno domaća (po starinskim receptima), jaaaako fina i cijena nije pretjerana: Snježna kraljica na Sljemenu. Mi smo tamo imali ručak nakon krštenja u sljemenskoj kapelici . Ne znam koji je dio bio ljepši

Kako si došla do sljemenske kapelice? je li krštenje bilo uz sv. misu ili odvojeno? Možeš mi dati kontakt?

2xmama avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

mise su tamo vikendom i blagdanima, a za krštenja,vjenčanja.... se možeš dogovoriti kako god ti paše i za bilo koji dan/vrijeme. Mi smo imali krštenje u jedan petak, ne sjećam se više u koliko sati. nije bila misa,ali je pater prekrasno pričao i svi su se (od nas samih na dalje) oduševili.

Nisam ziher smijem li tu napisati, pa ti šaljem telefone na pp

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj 2xmama prvotno napisa Vidi poruku

Mi smo imali isti scenarij, krstitke gore u kapelici i onda rucak na Snjeznoj kraljici. Bilo je prekrasno, gosti odusevljeni.

lelica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Meni je glavni kriterij da ima kutak za djecu u slučaju kiše, pa ako netko zna za takav restoran u istočnom dijelu Zagreba

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

i mi u potrazi...
    nikine krstitke smo slavili u skenderici i bili skroz zadovoljni
    možda i ovaj put završimo tamo

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

odluka je pala
    rezervirali u starom fijakeru
    jako fina domaća klopa, ugodan prostor...
    http://www.starifijaker.hr/o-nama.htm

mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Citiraj Teny prvotno napisa Vidi poruku
    Mi smo imali isti scenarij, krstitke gore u kapelici i onda rucak na Snjeznoj kraljici. Bilo je prekrasno, gosti odusevljeni.
    Koliko vas je koštalo ako se sjećaš? Volim taj restoran, super je za klince vrt ispred,ima hlada, može se uzet soba ako tko hoće odmoriti od malih dnevnih spavača, ali ne znam koliko je po osobi i što uključuje menu?

mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Citiraj Boxica prvotno napisa Vidi poruku
    karla sve zavisi kakav meni složite...s obzirom na broj ljudi možda dobijete i jeftinije iako zapravo nisam sigurna jel stane toliko ljudi gore...
    nas je ispalo 100,00 kn po osobi (sve njihovo - klopa+cuga)

evo ti broj pa probaj zvrcnuti: 4580-939
    je l ovo Skenderica?

čitam sve pohvale al meni se ne sviđa kako je uređen interijer barem po ovome što sam vidjela na slikama
    je l ima vrt za djecu, ljuljačke i to?

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Jel bi ovo netko prebacio na Servisni kutak, super su mi sve te info o restoranima, ali ih ovdje na dobne skupine 0-1 ne bih pronašla nikad.
    svejedno jel krštenje, pričest, manje okupljanje, super je znati te info o ambijentu koji je ok za obitelji s manjom djecom.

superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Definitivno Grad mladih, ne da ima sadržaja za klince nego ne znaš što bi prije, prekrasna velika terasa, super usluga i vrlo vrlo povoljne cijene!
    imaju i animatore, puno hlada... mjesta za igru na bacanje, sve u šumarku, ma zakon.,..
    http://www.nazor.hr/default.aspx?id=359

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj superx prvotno napisa Vidi poruku
    Definitivno Grad mladih, ne da ima sadržaja za klince nego ne znaš što bi prije, prekrasna velika terasa, super usluga i vrlo vrlo povoljne cijene!
    imaju i animatore, puno hlada... mjesta za igru na bacanje, sve u šumarku, ma zakon.,..
    http://www.nazor.hr/default.aspx?id=359
    Sve stoji, ali je ambijent unutra malo pre retro za moj ukus.
    (Da ne koristim jedan manje popularan izraz.)

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj mama_jos_malo prvotno napisa Vidi poruku
    Koliko vas je koštalo ako se sjećaš? Volim taj restoran, super je za klince vrt ispred,ima hlada, može se uzet soba ako tko hoće odmoriti od malih dnevnih spavača, ali ne znam koliko je po osobi i što uključuje menu?
    dnevna soba je oko 350 kn

superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

A je malo tetro, ali pni manji salu su obnovili i kad stave bijele navlake na stolce izgleda super! Sve je jako cisto! Onaj dio gdje klinci imaju obroke kad idu tamo na par dana je malo retro, ali nista strasno!

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Mi prije cca 3tj zvali skendericu i vec im cijeli svibanj bio popunjen

Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Podizem temu.Imat cemo krstenje negdje u 9.mj.Trabala bih preporuku za neki restoran,Novi Zagreb i okolica,za cca 30-ak ljudi oko 100 kn po osobi sa ukljucenim picem.Ako netko zna bila bih zahvalna

Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Podizem temu.Imat cemo krstenje negdje u 9.mj.Trabala bih preporuku za neki restoran,Novi Zagreb i okolica,za cca 30-ak ljudi oko 100 kn po osobi sa ukljucenim picem.Ako netko zna bila bih zahvalna

Jainina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Restoran Cinkuš u Demerju, bilo je nesto vise od 100 kn sa picem. Klopa je OK, lijepo uredeno, imaju i terasu ako ce vam biti lijepo vrijeme.

mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

http://www.restoran-pizzeria-oliva.com/

vrhunska usluga, hrana svježa, odlično pripremljena, servirana, ukusna, dovoljno po porcijama, igralište za klince ograđeno i sjenovito! osoblje profesionalno i diskretno

sve preporuke

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Imate li neki restoran na zap.dijelu grada za preporuciti?
    Trazimo za krstitke,za 30-40 gostiju(dosta djece-mozda imaju djecje igraliste ili livadu?)uz prihvatljive cijene.

giussepe avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Zanima me kad ste dogovarali krstitke po restkranima da li su dogovorene cijene ukljucivale i hranu i pice ili samo hranu, a pice se placalo posebno?
    Hvala

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •