Pokazuje rezultate 1 do 50 od 87

Tema: Podrška obitelji i potpomognuta oplodnja

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    kismet avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Samo hrabro, brzo će sve biti iza tebe, hodala sam i ja u tim cipelama dugo, predugo...
    Od srca ti želim brzi oporavak i jedan dobitni postupak, kad ti budeš spremna, pusti sve druge...puse šaljem

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Citiraj kismet prvotno napisa Vidi poruku
    Samo hrabro, brzo će sve biti iza tebe, hodala sam i ja u tim cipelama dugo, predugo...
    Od srca ti želim brzi oporavak i jedan dobitni postupak, kad ti budeš spremna, pusti sve druge...puse šaljem
    Najnovije novosti su sljedeće u četvrtak moram ponovno zvati da mi potvrdi datum operacije koji bi navodno mogao biti poslje 6.5 Nadam se da je ovo konačno da već i to obavim

Zima77 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

ne obaziri se na druge misli na sebe i svoje zdravlje ti najbolje znaš kako ti je jer još se nije rodio tko je svijetu ugodio ,držim ti fige za dalje i dašto prije dođeš do svoje bebice

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Citiraj Zima77 prvotno napisa Vidi poruku
    ne obaziri se na druge misli na sebe i svoje zdravlje ti najbolje znaš kako ti je jer još se nije rodio tko je svijetu ugodio ,držim ti fige za dalje i dašto prije dođeš do svoje bebice
    Hvala ti draga, evo danas moram zvati da mi potvrde termin za laparatomiju, nadam se da će sve dobro proći, koliko me je strah toliko želim da se to čim prije riješi razvlače me od 2 mj.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •