Pokazuje rezultate 1 do 50 od 71

Tema: sve vrste stolica kod dojenčadi

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj marusha99 prvotno napisa Vidi poruku
    Kad izlijecite soor (ako ga imas) pokusaj sto manje misliti o kakici I kakva ce ti biti, sto prije prestanes se brinut o tome, to ce vam objema bit bolje. A kad ne budes obadala onda ce kakica bit bas onako "po knjizi"
    Kad se sjetim ja sam se znala preznojiti od nervoze prije nego li bi mojoj bebi promijenila pelenu, nocima ne bih mogla zaspati razmisljajuci o boji/konzistenciji/kolicini. Sad mi je smijesno kad se toga sjetim, a tad sam samo o tome razmisljala I opterecivala se., ali valjda sve su mlade mame takve
    kakve su vaše stolice bile?
    evo mi unazad dva dana imamo krasnu žutu TEKUĆINU, i to samo malo ako prducne ili slično! koju upije pelena..nemam riječi više..ona je vesela, razdragana, jede ko ko prava, pelena puna piškenja.....

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Citiraj nataša prvotno napisa Vidi poruku
    kakve su vaše stolice bile?
    evo mi unazad dva dana imamo krasnu žutu TEKUĆINU, i to samo malo ako prducne ili slično! koju upije pelena..nemam riječi više..ona je vesela, razdragana, jede ko ko prava, pelena puna piškenja.....
    Sve boje I sve kao sto si ti opisala, a najvise je smrdjela nekakva zelenasta sluz koje bi bilo malo a zvucalo je kao atomska bomba kad bi se pokakila, ajme kad se sjetim. Pa sluzasta sa nekakvim smedjim nitima.
    Koliko sam bilaisprepadana da bi znala, nakon sto bi bebu odnijela muzu, vratit se u WC, odmotat pelenu I proucavat kakicu, ajme meni... I sto sam se ja vise brinula to je kakica losije izgledala.
    I onda jednog dana se probudis, ne mislis vise o toj kakici niti koliko je pojela, jesam li imala 2ili3 let down-a na svakoj siki tijekom podoja, I sve nekako krene svojim tokom I napokon pocnes uzivat u bebi, u dojenju, u svemu

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj marusha99 prvotno napisa Vidi poruku
    Sve boje I sve kao sto si ti opisala, a najvise je smrdjela nekakva zelenasta sluz koje bi bilo malo a zvucalo je kao atomska bomba kad bi se pokakila, ajme kad se sjetim. Pa sluzasta sa nekakvim smedjim nitima.
    Koliko sam bilaisprepadana da bi znala, nakon sto bi bebu odnijela muzu, vratit se u WC, odmotat pelenu I proucavat kakicu, ajme meni... I sto sam se ja vise brinula to je kakica losije izgledala.
    I onda jednog dana se probudis, ne mislis vise o toj kakici niti koliko je pojela, jesam li imala 2ili3 let down-a na svakoj siki tijekom podoja, I sve nekako krene svojim tokom I napokon pocnes uzivat u bebi, u dojenju, u svemu
    sve si lijepo opisala, dam bebu mužu i u wc promatrat pelenu temeljito..užas..... sad smo u fazi nemanja kakice, samo prducne i za malu žličicu izađe žućkaste tekućine koju pelena upije i to je sve, tako već par dana :/ No pokušat ću ne pravit od veselog i naprednog djejeta bolesnika!
    Posljednje uređivanje od nataša : 06.05.2013. at 21:24

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •