Pokazuje rezultate 1 do 50 od 82

Tema: Stolica nakon uvođenja dohrane

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    bmw avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Moja beba ima 7 mjeseci i kad smo počeli s dohranom dobila je proljev koji je trajao 5 dana. Nakon toga nije kakala 2 dana i ja sam joj 3. dan pomogla na način da sam je skinula i stisnula nogice. Tako sam napravila i sutra i prekosutra i tako već 20 dana. Prije 2 dana sam prestala s tim ali sad neće sama. Popodne sam joj samo malo stisnula nogice i odmah se pokakala. Na početku dohrane je imala tvrdu stolicu i sad zna imati, mada jako pazim na namirnice. Dojim i dalje na zahtjev.
    Znam da sam sama sebi napravila medveđu uslugu ali sad ne znam koliko da je pustim dok opet sama ne "proradi"...
    Ili da je probam staviti na tutu?

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj bmw prvotno napisa Vidi poruku
    Moja beba ima 7 mjeseci i kad smo počeli s dohranom dobila je proljev koji je trajao 5 dana. Nakon toga nije kakala 2 dana i ja sam joj 3. dan pomogla na način da sam je skinula i stisnula nogice. Tako sam napravila i sutra i prekosutra i tako već 20 dana. Prije 2 dana sam prestala s tim ali sad neće sama. Popodne sam joj samo malo stisnula nogice i odmah se pokakala. Na početku dohrane je imala tvrdu stolicu i sad zna imati, mada jako pazim na namirnice. Dojim i dalje na zahtjev.
    Znam da sam sama sebi napravila medveđu uslugu ali sad ne znam koliko da je pustim dok opet sama ne "proradi"...
    Ili da je probam staviti na tutu?
    M. je nakon uvođenja dohrane kakala jedino tako da je držim u zraku, leđima naslonjenu na moj trbuh, s nogicama skvrčenim uz njen trbuh. I baš joj je, jadnoj, bilo teško to kakanje. Tako je bilo sve dok nije počela čvrsto stajati i kakiti stojeći.
    Ako dobro sjedi, probaj s tutom. M. nije odgovarala.

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    M. je nakon uvođenja dohrane kakala jedino tako da je držim u zraku, leđima naslonjenu na moj trbuh, s nogicama skvrčenim uz njen trbuh. I baš joj je, jadnoj, bilo teško to kakanje. Tako je bilo sve dok nije počela čvrsto stajati i kakiti stojeći.
    Ako dobro sjedi, probaj s tutom. M. nije odgovarala.
    Moja ovako kaka skoro pa od rođenja (bespelenašica) i stariji je tako. Ne vjerujem da je to problem. Dapače, sigurno im je prirodnije i lakše nego ležečki.
    Nakon uvođenja dohrane kaka jednom u dan-dva, ovisno što jede.
    Još uvijek se narigava na komadiće pa dosta usitnjavam pa i ne vidim komadiće neprobavljene hrane.
    Ako se dijete ne muči i stolica je normalna, onda je to njezin tempo, ne bih se previše miješala u regulaciju stolice. Niti hranom, a kamoli zašećerenom kamilicom ili čepićima

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •