Pokazuje rezultate 1 do 30 od 30

Tema: barokomora

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    natilalimaci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

evo dižem temu jer smo upravo čuli koliko osu barokomore korisne za našu dječicu s komunikacijskim i senzoričkim teškoćama.

sestra koja radi kod neuropsihijatrice koja se bavi s djecom s autizmom je rekla da je vidjela "čudesne" rezultate nakon tromjesečne kure.

mi bi bili sretni i s manjim od čudesno...

na popisu barokomora na jednom portalu za ronjenje su nabrojane ova u puli, u dubravi, splitu, crikvenici i dubrovniku.
    ali mi smo našli još jednu u kneza mislava u Zg. Jel netko bio tu?

Čini mi se nemoguće dobiti Leona da uđe unutra i da bude 60minuta unutra, sam!!! Kako ste vi to riješili?

Ima li netko iskustava - savjeta - bilo što?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj natilalimaci prvotno napisa Vidi poruku
    evo dižem temu jer smo upravo čuli koliko osu barokomore korisne za našu dječicu s komunikacijskim i senzoričkim teškoćama.

sestra koja radi kod neuropsihijatrice koja se bavi s djecom s autizmom je rekla da je vidjela "čudesne" rezultate nakon tromjesečne kure.

mi bi bili sretni i s manjim od čudesno...

na popisu barokomora na jednom portalu za ronjenje su nabrojane ova u puli, u dubravi, splitu, crikvenici i dubrovniku.
    ali mi smo našli još jednu u kneza mislava u Zg. Jel netko bio tu?

Čini mi se nemoguće dobiti Leona da uđe unutra i da bude 60minuta unutra, sam!!! Kako ste vi to riješili?

Ima li netko iskustava - savjeta - bilo što?
    dijete u komoru de sa pratnjom, u puli uz pratnju u komoru obavezno ide i lijecnik (sto vecina centara ne nudi). pratnja ne dobija masku za kisik. moj bi sad sa 9 mogao bez problema odraditi ali ne znam kuda da odemo

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •