Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: mala beba hrče!

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno mala beba hrče!

Pozdrav svima, imam sina starog 3 tjedna i od rođenja hrče dok spava.... da li je to normalno?? inače nema problema s disanjem, i kad dojimo diše normalno,al eto dok spava redovito hrče.... i stenje.... treba li me to brinuti

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

iva ne znam odgovor na tvoje pitanje, moja je samo stenjala i protezala se
    meni je to bilo prilično teško slušati jer sam uvijek imala dojam da je nešto muči
    a ja e kužim što...
    međutim, poslije sam vidjela da dosta djece to radi u snu
    ovo za hrkanje najbolje da provjeriš kod pedijatra

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

moja malena pocela je hrkati unatrag 2 tjedna. kad zaspi onaj prvio dio sna dok ne uhvati dubok san hrce?! spava na trbuhu jer nikako nece drugacije. gledala sam, nosic joj je skroz slobodan, znaci nije ga zgnjecila. odlucila sam ici pedijatru no cisto da cujem druga iskustva..nekako se nadam da ce samo proci i da necemo morati na neke pretrage kod specijalista..

Tiziana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Moja beba isto hrce a kako imam iskustva sa starijim bojim se da ce to hrkanje zavrsiti operacijom tonsila i adenoida.

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

uf, ja se bojim cak i pregleda kod specijaliste, a operacija mi je drama velka.. Tiziana, ta operacija je kad su ovako mali, ili se ceka da malo porastu?

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

moja starija se u snu glasala ko cijeli zoo. sjecam se tada s kruzoka da neka djeca, hrcu.
    proslo za kojih mjesec dana.
    mladja nije hrkala.

al starija je s 3 operirala mandule, tad je bas fest hrkala, ko odrasla osoba i bile su ogromne. no od rodjenja (kad je prosla ta faza i sve je sazrilo :D) do tada nije hrkala. da joj nije smetalo pri disanju, ne bi ni tada.
    Posljednje uređivanje od leonisa : 14.05.2013. at 22:30

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

mi za sada nismo imali nikakve upale grla ni nista drugo. ali to hrkanje..popodne sam legla s njom, i probudilo me gospodicnino hrkanje. sutra cu krenut cistit nosic fizioloskom. negdje nalazim na netu da se treci krajnik operira odmah, a negdje da se ceka do trece godine..

khaa avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Pavo je hrkao dok je bio sasvim mala beba, a kako je sve ostalo bilo uredno, otorinac je rekao da se hrkanje nekad pojavljuje zbog toga što je hrskavica još nedovoljno razvijena i mekana. Nadam se da je i kod vas tako

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

eee to!
    nisam se mogla sjetiti sta to treba sazrijeti pa kad sazrije hrkanje prestane

Tiziana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj aliana79 prvotno napisa Vidi poruku
    uf, ja se bojim cak i pregleda kod specijaliste, a operacija mi je drama velka.. Tiziana, ta operacija je kad su ovako mali, ili se ceka da malo porastu?
    Za tako male ne znam koliko se ceka, sin mi je poceo hrkati s dve i pol, s tri i pol je operiran. I na isti nacin pocinje sad hrkati mladja, ima 11 mj, svako toliko cujem krace apneje

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

hvala svima na odgovorima. sljedeci tjedan idemo pedijatru pa cu vidjet sto ce reci. ja joj pocela fizioloskom cistit nosic, iako nema smrklja, cisto da to malo procistim. cini mi se da je bolje, al opet nekad pomislim da sam se samo ufurala da je bolje. nemam pojma..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •