Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Konfidence- odjela za plažu

jkitanov avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno Konfidence- odjela za plažu

Budući da je ovo vrijeme kada se spremamo svi na more, kupila sam malom kompletnu opremu.
    Naruđba preko web shopa, naravno poštarina đabe iznad 350 kn.
    http://www.konfidence-hr.com/

Došao paket skuplji za 120 kn

Ne nasjedajte na njihovu prevaru.
    Kapu koja je u web sopu 95kn platila sam 185 kn.
    Naravno i poštarinu zaračunali, na kontak telefon se nitko nije javljao 10 puta.

Samo da vam budem primjer da ne nasjedate na poluslovenske webshop prevarante.

Nikad me nitko nije prevario ovako i bijesna sam

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ma da??? a baš sam mislila uzeti ono odjelce za učenje plivanja preko njih. uvijek imaju štanda na zagrebačkom velesajmu za vrijeme trajanja nekog sajma, ali nisam stigla nikad...
    što takvi su lopovi?? katastrofa!

jkitanov avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Javio se šef, navodno nije u RH, ništa mi nije riješio.
    I još jedna katastrofa, navlaćim djetetu kombinezon da probam.
    Mali je jako sitan, ima 3g, ali nije stao u vel 2-3, jajca sam mu skoro štipnila.
    Naravno da nije stao, poslali su odijelo za 18 mjeseci.

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

baš su debili! inače oni imaju dosta manje veličine, znam jer smo imali gaćice njihove - kupili smo veće, ali i te su nam bile na knap, a šefica je dosta sitna isto.

ahjojjj! ko zna, ako bude neki sajam, odi tamo i izviče se, po mogućnosti u najfrekventnije doba dana

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

A zašto si preuzela paket (ako si plaćala pouzećem) - da sam ja vidila cifru 120 kn iznad očekivanog, lijepo bih vratila to natrag, tj. ne bih ni preuzela.

jkitanov avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Ma, Mislila sam da nisam zabunom uzela skuplji kombinezin, tu je taman razlika.
    Dvoumila sam se deset puta koji da uzmen. Jedan je 225, deugi oko 330 kn.
    Nema veze ako su mene prevarili, pišem da vam se ne ponovi isto.

baka avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Imam dobra iskustva sa ovom firmom. Prošle godine zaneseni prvim unukom, suprug i ja otišli osobno u Pregradu. Kupili neoprensko odijelo, kapu, ogrtač, a delfina dobili na poklon. Ljubazni gospodin rekao nam je da se isplati kupovati u jesen na njihovim rasprodajama. Međutim evo stigla nova sezona, odijelo je postalo premalo (prodajemo ga), Preko web-shopa pouzećem naručila sam cipele, neop. gaćice i gornji dio. Iznos preko 350 kn, bez poštarine. Ali u pošti kod preuzimanja naplatili mi dodatno 6,70 kn za uplatu iznosa otkupa. Iskoristila sam priliku da se posvađam i protestiram. Zaključujem da je onda bolje plaćati preko token-a.
    Za cipele za plažu imam pitanje da li postoji br 21, jer kod naruđbe možete označiti 20-22. Tako smo mi dobili cipele na kojima piše br 20 koji je broj unuku mali. Kontaktirala sam e-mailom gospodina i on mi je javio da mogu dobiti veće, ali pitam se da li je to onda ona slijedeća veličina, preko broja 22, koji je onda unuku prevelik?

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj baka prvotno napisa Vidi poruku
    Iskoristila sam priliku da se posvađam i protestiram.
    s kime ste se svađali? nadam se ne sa službenikom/com u pošti jer oni nemaju ništa s tim

propust je napravljen od strane web shop-a jer niste obavješteni o ukupnom trošku preuzimanja paketa, prije odluke o odabiru metode plaćanja

baka avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

@kavofob, da na žalost protestirala sam kod kontrolorke u pošti. Poslala sam i e-mail dostavljaču sa upitom zašto piše da je dostava besplatna kada nije. Odgovorio mi je da poštarina za robu je besplatna, ali da se ova za novce ne može izbjeći.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj baka prvotno napisa Vidi poruku
    Odgovorio mi je da poštarina za robu je besplatna, ali da se ova za novce ne može izbjeći.
    istina je da se ne može izbjeći, ali se kupac može obavijestiti o troškovima da sam odluči želi li ili ne snositi troškove ove metode plaćanja

vjerujem da većini ljudi nije stalo do tih 6-7 kn, koliko im smeta osjećaj da su namagarčeni

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •