Jeeeeeeeeej, i Šampita je došla![]()
evo javljam da sam upravo odradila level 1 Jillian Michaels - 30 days... preživjela sam, da je potrajalo koju min duže sumnjam! uh..idemo na tuširanje!
Bravo amsterdam!
Sirius, kako tvoje vježbanje?
Storma, vidim da prozivaš al pitanje je: vježbaš li ti što? Ništa se ne hvališ u zadnje vrijeme![]()
Ja sam uspjela polaganim vježbama postići da se ispravim tijekom dana, svjesno! A to mi se prije nikad, nikad nije događalo.
Dok hodam, katkad vježbam mišiće trbuha, stopala...sasvim mali su to koraci, al počinjem osjećati da imam što zategnit, da ispod sveg sala i tu imam mišića
Šalu na stranu, u treningu sam. Trcim u vremenu kad je M . na treningu. Tri puta tjedno , kondicija je loša , dahcem i jezik mi je do poda , ali se trudim 30- 40 minuta. Ubacim po putu i koji sklek na klupi , i istezanje.
Čula sam da neki tony horton ima vježbe od 10 minuta , pa možda i to ubacim , jer mi je 30 previše .
joj, lakše mi kad se i vi patite![]()
Majke mi moje,
ja vas al baš ništa ne razumijem kakvim se vi sportom bavite?
ovako ja skinula 4,5 kg u zadnjih mjesec i pol, zdravija prehrana, na nuppu 2-3 tjedna od toga (al kombinirano s normalnom prehranom), svaki dan idem na posao biciklom (cca pola sata u jednom smjeru-Špansko-Tg) i evo me ko nova, kilaža kao prije obje trudnoće.
Možda još 1 kg da dođem na težinu prije postupaka potpomognute (to me malo udebljalo možda kilu-dvije). Uglavnom prezadovoljna, a ostala sam full mišićava (to mi je bitnije od same kilaže), e da išla sam po 2x tjedno na Power Plate.
evo pogledala stare postove kao da skužim o čemu vi, al NIŠTA ne kužim, čime se vi bavite kakav je to sport? jel vi to doma nešto vježbate? ajd neka me netko proslijedi.
pozdrav Lili i bravo za rezultate
ne bavimo se određenim sportom
neke cure vježbaju u teretani; zumbu, insanity i slično. neke cure vježbaju doma, a neke kombiniraju oboje
što je to nupp?
Lili i ja na posao i s posla s biciklom (uz pauzu na Bacvicama na povratku i brckanje u plicaku). Meni je oko 40 minuta voznje u jednom i drugom smjeru. I bas mi prija.
Još da počne pravo sezona kupanja. Nekako sam sad u fazi da mogu vježbati samo ono u čemu zbilja uživam, tako da za mene dolaze u obzir biciklizam, šetnje, plivanje, planinarenje, joga i neki grupni sportovi s loptom. I naravno igra s mališanom. Ja već imam 8 kila manje nego prije trudnoće - i tu bih sad htjela stati s mršavljenjem![]()
curke, što je s našom kavom na bundeku?
predlažem subotu, 25., u 10h
tko je za i tko bi bio za, ali mu ne odgovara termin? dajte svoje prijedloge![]()
Imam pitanje za strucnjakinje- cesto se spominje da se kombiniraju vjezbe. Zasto? Da nam ne dosade ili zato sto postanu manje efikasne? Ja sad vec kojih 3 tjedna radim level 4 ripped in 30. Zadnjih ga tjedan dana kombiniram sa 6w6p. Mislila sam krenuti sa BR ali nikako da ga dobavim. Jel vjezbam "u prazno" ako tako dugo vjezbam jedno te isto?
zar još uvijek šteka download?
ajde javi mi adresu u inbox pa ti spržim i pošaljem poštom
što se tiče istih vježbi, ne vježbaš u prazno, ali su vježbe svakako manje učinkovite jer su se mišići navikli + neki drugi su skroz zapostavljeni koje bi koristila s drugim setom vježbi
nuppo je nešto potpuno drugačije. al ne stignem sad objašnjavat i potpuno zdrav.
Čoksice i juhe su im mrak, pa umjesto da uzmeš nešto zdravo slatko pojedeš njihovu sočnu čoksu koja ima idealan omjer proteina, ugljiko., vitamina, minerala.
Šta je ovo:
level 4 ripped in 30. Zadnjih ga tjedan dana kombiniram sa 6w6p.
to su dva programa vec spominjane jillian. ripped in 30 je program sastavljen od 4 levela. svaki tjedan radis 1, s tim da je 1. najlaksi, a 4. najtezi. kombinira 3 minute vjezbe snage, 2 minute cardio i 1 minuta abs. i tako 30 minuta. vjezba se 6 dana u tjednu. 6w6p je njen program tzv core vjezbi, za trbuh i ledja. traje takojer oko pola sata. ja radim jedan dan level 4, pa drugi 6w6p, svaki dan osim subote. dok od kavofobne dobijem body revolution.
Ja sam prošle godine vježbala samo 30 day, nekad redovno, nekad preskakala. Izgledala k'o avion.
:moderatorica upozorava da je prženje nelegalno i nemojte o tome na topicu:
Ne hvalim se, jer mislim da ne vježbam dovoljno. Tu i tamo odvježbam na roweru. Želim početi 6w6p ali nikako. Ovaj tjedan svaki dan igram s curama graničara u beskonačno, satre me to. Nikako da me puste, pa da dočitam zaostatke iz edukacije nego moram i ja s njima i to je super :kolutam očima:
davno sam se prijavila, citam vas redovno al nikako da komentiram...
krenula na pilates prije dva mjeseca, tri put tjedno, super mi je, ali ne stignem sad uz poso pa odustajem do jeseni. uz to sam pazila prehranu, izcitavala lchf, al mi jos ne ide sto posto. uglavnom, smrsavila 4 kila, ja zadovoljna, ali treba jos! doma ponekad vjezbam, cega se sjetim sa pilatesa, setam (ili brzi hod) kad uhvatim malo slobodnog vremena.
nemam jos flat internet pa me to koci da krenem sa jilian & co. sad kad spominjete download i cd-ove, mozeli se vjezbat uz gledanje na you tube-u? il mi trebaju bas neki programi sto li vec? uputite me please, krecem ukupovinu novog compa pa stize i flat pa da napokon krenem
Ima dosta toga na youtube-u, ali npr. callanetics, body revolution, insanity, px90 nema osim u nekakvim kratkim isječcima.
Možeš vježbati samo uz net, ima odličnog izbora.
hello,,,nisam popila aspirin, a nije mi ni trebao! osjećam zatezanje u dupetu i malo trbuh ali ništa specijalno...e sad, ili nisam vježbala kako treba, mada su vježbe prejednostavne da bi ih krivo radila, ili nisam u tako lošoj formi kako sam mislila...ipak se nosanje 9 kila cijeli dan isplatilo i na taj način! odoh sad na vježbanje, sinko je zaspao a mama udri po njegovim strunjačama!
ja sam danas moju prdu od 11kg bez problema iznjela uz stepenice od Buze bez stajanja a do vrha se nisam ni nesto posebno uspuhala!![]()
( mislim da ta ulicica u Starom gradu ima oko 150 stepenica)
to su mi najdrazi znakovi da sam u formi!![]()
danas sam preskočila JM 30 DS i odradila neki POP Pilates for beginners..nije mi se skakalo a i uvijek sam htjela probati taj pilates...malo kombiniram, sutra ću opet JM.
danas mi je 6.x ripped in 30 lvl1, smatram ga završenim
kombiniram ga s 6w6p pa malo dulje traje
nadam se da lvl2 nije mnogo teži jer se i na jedinici kupam u znoju![]()
imam 2 pitanja;
- jesu li vam se promijenili kriteriji dobrog izgleda od kada kontinuirano vježbate?
- imate li želju nagovarati ljude oko sebe na vježbanje?
Da, gledam vise zene nego muske. Recimo, u filmovima
I da, nagovaram sve oko sebe. Ne vjeruju dok ne probaju.
Da, ja u zadnje vrijeme procjenjujem tko se bavi tjelovježbom tko ne. Tek sad kužim koliko se to vidi, bez obzira koliko je netko zgodan i mršav.
Ne nagovaram nikog, ali pokušavam biti poticaj svojim primjerom.
U srijedu Tatianin full body workout, a jučer sam sama složila 3 runde sljedećeg: sand bag swings 20x (s utegom 8kg), one leg bridge leg lift right side 15x (uteg 8kg na kukovima), one leg bridge leg lift left side 15x (uteg 8kg), deep side lunges 20x, push ups 20x, bicep curls 40x (naizmjenično, s utegom od 5kg), skull crushes 15x (uteg 5kg)
naravno da su se promijenili,sam sebi dizes letvicu i kriterije...ja hocu jos misicaaaaaa...
nagovorila sestru i 3 prijateljice na vjezbanje.....u biti manje je tu bilo nagovaranja a vise price kako se super osjecam,kako se brzo utegnes....pa su se odma zainteresirale...![]()
- donekle... meni se oduvijek najviše sviđa vitko i zategnuto, ne previše mišićavo i ne previše mršavo
i znam i ja onako odokativno procjenjivati jel koja vježba ili ne i punooo je više onih koje ne vježbaju (barem ove tete u mojim godinama i mame u parku)
- nagovaram poznate i sve kimaju glavom ali rijetko koja i počne vježbati
ali vidiš kako sam tu izreklamirala callanetics, ipak ga je par cura počelo vježbati sa mnom![]()
odvježbala 6w6p level 1. uspjela cijelijeeeeeeeeeeeej
)))
i ja odvježbala u subotu, malo za promjenu i uspjela također cijeli onako s utegom, teško je ali nije mi preteško, jedino su mi oni planks ubitačni
a kad vidim onu crnkinju što može
zasad skulirana, probaj naći pod "callanetics evolution", iako ti je ova stara verzija također jako učinkovita
zanimljivo, callanetics mi s vremenom uopće ne postaje lakši već teži, valjda je do tehnike i pelvic floora![]()
i meni su side planks ubojstvo, na jednoj strani sam ih mogla odraditi, ali na drugoj nipošto
"srećom" sam otkrila dijastazu i odustala od side planksa, sad umjesto njih radim vježbu za unutarnji bedreni mišić, a malo i trbuh pri tome radi
inače 6w6p su mi genijalne vježbe, pošteno se oznojim, ali uspijem sve odraditi i baš budem zadovoljna treningom
probala sm neki dan w7 i odustala, kad skužim da uopće ne radim u pravilnom položaju vježbe (jer mi je preteško) nema mi smisla
vratila sam se na kombinaciju 6w6p i ripped![]()
side planks su definitivno ubojstvo. mogu ih samo nekoliko, no smatram uspjehom što se uopće mogu podići lol
Crk'o mi kompjuter, nosim ga na popravak.
U medjuvremenu se sa Jill druzim uz smartphone, ali nije mi to - to. Veza se prekine, u medjuvremenu nastavim, pa nekih vjezbi napravim puno vise, a nekih tocan broj....