Stranica 130 od 189 PrviPrvi ... 3080120128129130131132140180 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 6,451 do 6,500 od 9402

Tema: Kako steci dobru formu - vjezbaci/ce

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Jeeeeeeeeej, i Šampita je došla

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj kavofob prvotno napisa Vidi poruku
    anita, ja mislim da je svako od nas, na početku, kad je tek došao na ovu temu, bio zbunjen kao i ti

čovjek dođe ovdje i misli si "wtf oni pričaju, jedino što mene zanima je skinuti par kila i maščobu s trbuha"

kratice i programi koji se spominju zvuče kao neki sf za čije razumijevanje, čini se, je potrebno barem 2 semestra usmjerenog studija

dobra vijest je da nije tako, zapravo se sve brzo polovi

ali ima i "loša" vijest, a ta je, da jednom kad ovdje uđeš i postaviš si ciljeve, uskoro shvatiš da su ti se kriteriji skroz promijenili i da za postizanje onog što želiš u trajnoj varijanti, trebaš promijeniti životne navike; prvenstveno prehranu + uvesti vježbanje na dnevnoj bazi

vjerujem da će svi koji su se navukli na vježbanje potvrditi da im je kvaliteta života znatno porasla i da je tih pola sata dnevno ništa u usporedbi s onim što dobijaš

za početak probaj odvježbati 30 day shed and shred od jillian michaels, odlično je za početnike, a i izvrstan pokazatelj u koliko si dobroj ili lošoj kondiciji (ja sam se na početku vježbanja naivno sjećala svojih boljih vremena kao da su bila nedavno pa me hladan tuš polio kad sam shvatila koliko sam se upropastila)

ako imaš bilo koje pitanje, nemoj se ustručavati, curke su ovdje genijalne i rado pomažu
    Potpisujem! ))

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj Storma prvotno napisa Vidi poruku
    Hahahahaha! Povratnik.

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Hahahahaha! Povratnik.

amsterdam avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

evo javljam da sam upravo odradila level 1 Jillian Michaels - 30 days... preživjela sam, da je potrajalo koju min duže sumnjam! uh..idemo na tuširanje!

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj amsterdam prvotno napisa Vidi poruku
    evo javljam da sam upravo odradila level 1 Jillian Michaels - 30 days... preživjela sam, da je potrajalo koju min duže sumnjam! uh..idemo na tuširanje!
    Uzmi aspirin.

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Bravo amsterdam!
    Sirius, kako tvoje vježbanje?

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Storma, vidim da prozivaš al pitanje je: vježbaš li ti što? Ništa se ne hvališ u zadnje vrijeme

kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Evo i mene, nakon 6 mj.
    JM 30 DS level 1, 4. dan

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj amsterdam prvotno napisa Vidi poruku
    bravo!

sutra će već biti mrvicu lakše

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja sam uspjela polaganim vježbama postići da se ispravim tijekom dana, svjesno! A to mi se prije nikad, nikad nije događalo.

Dok hodam, katkad vježbam mišiće trbuha, stopala...sasvim mali su to koraci, al počinjem osjećati da imam što zategnit, da ispod sveg sala i tu imam mišića

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Bravo amsterdam!
    Sirius, kako tvoje vježbanje?
    uzela sam aspirin

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Willow prvotno napisa Vidi poruku
    Storma, vidim da prozivaš al pitanje je: vježbaš li ti što? Ništa se ne hvališ u zadnje vrijeme
    Primjenjiva taktiku prozivke da skrene pozornost sa sebe....

Ja se taman vratila sa treninga,radili piramidu; serije po 20-30-40-30-20 ponavljanja; 3 razlicite vjezbe sa kettlebelom od 6kg.... sutra ce popodne bit veselo kad krene upalica....

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Šalu na stranu, u treningu sam. Trcim u vremenu kad je M . na treningu. Tri puta tjedno , kondicija je loša , dahcem i jezik mi je do poda , ali se trudim 30- 40 minuta. Ubacim po putu i koji sklek na klupi , i istezanje.
    Čula sam da neki tony horton ima vježbe od 10 minuta , pa možda i to ubacim , jer mi je 30 previše .

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

joj, lakše mi kad se i vi patite

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Majke mi moje,
    ja vas al baš ništa ne razumijem kakvim se vi sportom bavite?

ovako ja skinula 4,5 kg u zadnjih mjesec i pol, zdravija prehrana, na nuppu 2-3 tjedna od toga (al kombinirano s normalnom prehranom), svaki dan idem na posao biciklom (cca pola sata u jednom smjeru-Špansko-Tg) i evo me ko nova, kilaža kao prije obje trudnoće.

Možda još 1 kg da dođem na težinu prije postupaka potpomognute (to me malo udebljalo možda kilu-dvije). Uglavnom prezadovoljna, a ostala sam full mišićava (to mi je bitnije od same kilaže), e da išla sam po 2x tjedno na Power Plate.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

evo pogledala stare postove kao da skužim o čemu vi, al NIŠTA ne kužim, čime se vi bavite kakav je to sport? jel vi to doma nešto vježbate? ajd neka me netko proslijedi.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

pozdrav Lili i bravo za rezultate

ne bavimo se određenim sportom

neke cure vježbaju u teretani; zumbu, insanity i slično. neke cure vježbaju doma, a neke kombiniraju oboje

što je to nupp?

_Candy Candy_ avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Kak' ne bavimo? Pa fitnessom.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Lili i ja na posao i s posla s biciklom (uz pauzu na Bacvicama na povratku i brckanje u plicaku). Meni je oko 40 minuta voznje u jednom i drugom smjeru. I bas mi prija.

Još da počne pravo sezona kupanja. Nekako sam sad u fazi da mogu vježbati samo ono u čemu zbilja uživam, tako da za mene dolaze u obzir biciklizam, šetnje, plivanje, planinarenje, joga i neki grupni sportovi s loptom. I naravno igra s mališanom. Ja već imam 8 kila manje nego prije trudnoće - i tu bih sad htjela stati s mršavljenjem

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

curke, što je s našom kavom na bundeku?

predlažem subotu, 25., u 10h

tko je za i tko bi bio za, ali mu ne odgovara termin? dajte svoje prijedloge

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Imam pitanje za strucnjakinje- cesto se spominje da se kombiniraju vjezbe. Zasto? Da nam ne dosade ili zato sto postanu manje efikasne? Ja sad vec kojih 3 tjedna radim level 4 ripped in 30. Zadnjih ga tjedan dana kombiniram sa 6w6p. Mislila sam krenuti sa BR ali nikako da ga dobavim. Jel vjezbam "u prazno" ako tako dugo vjezbam jedno te isto?

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

zar još uvijek šteka download?

ajde javi mi adresu u inbox pa ti spržim i pošaljem poštom

što se tiče istih vježbi, ne vježbaš u prazno, ali su vježbe svakako manje učinkovite jer su se mišići navikli + neki drugi su skroz zapostavljeni koje bi koristila s drugim setom vježbi

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

što je to nupp?
    to je http://www.zdravakrava.hr/clanak/313...za-mrsavljenje

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

hvala Jelena

nisam nikad koristila nikakve pripravke za mršavljenje, mislim da je dovoljno, uz vježbanje, izbaciti prerađenu hranu i rezultat neće izostati

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

nuppo je nešto potpuno drugačije. al ne stignem sad objašnjavat i potpuno zdrav.
    Čoksice i juhe su im mrak, pa umjesto da uzmeš nešto zdravo slatko pojedeš njihovu sočnu čoksu koja ima idealan omjer proteina, ugljiko., vitamina, minerala.

Šta je ovo:

level 4 ripped in 30. Zadnjih ga tjedan dana kombiniram sa 6w6p.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

to su dva programa vec spominjane jillian. ripped in 30 je program sastavljen od 4 levela. svaki tjedan radis 1, s tim da je 1. najlaksi, a 4. najtezi. kombinira 3 minute vjezbe snage, 2 minute cardio i 1 minuta abs. i tako 30 minuta. vjezba se 6 dana u tjednu. 6w6p je njen program tzv core vjezbi, za trbuh i ledja. traje takojer oko pola sata. ja radim jedan dan level 4, pa drugi 6w6p, svaki dan osim subote. dok od kavofob ne dobijem body revolution.

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Ja sam prošle godine vježbala samo 30 day, nekad redovno, nekad preskakala. Izgledala k'o avion.

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

:moderatorica upozorava da je prženje nelegalno i nemojte o tome na topicu:

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Ne hvalim se, jer mislim da ne vježbam dovoljno. Tu i tamo odvježbam na roweru. Želim početi 6w6p ali nikako. Ovaj tjedan svaki dan igram s curama graničara u beskonačno, satre me to. Nikako da me puste, pa da dočitam zaostatke iz edukacije nego moram i ja s njima i to je super :kolutam očima:

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

davno sam se prijavila, citam vas redovno al nikako da komentiram...
    krenula na pilates prije dva mjeseca, tri put tjedno, super mi je, ali ne stignem sad uz poso pa odustajem do jeseni. uz to sam pazila prehranu, izcitavala lchf, al mi jos ne ide sto posto. uglavnom, smrsavila 4 kila, ja zadovoljna, ali treba jos! doma ponekad vjezbam, cega se sjetim sa pilatesa, setam (ili brzi hod) kad uhvatim malo slobodnog vremena.
    nemam jos flat internet pa me to koci da krenem sa jilian & co. sad kad spominjete download i cd-ove, mozeli se vjezbat uz gledanje na you tube-u? il mi trebaju bas neki programi sto li vec? uputite me please, krecem ukupovinu novog compa pa stize i flat pa da napokon krenem

_Candy Candy_ avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ima dosta toga na youtube-u, ali npr. callanetics, body revolution, insanity, px90 nema osim u nekakvim kratkim isječcima.
    Možeš vježbati samo uz net, ima odličnog izbora.

amsterdam avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

hello,,,nisam popila aspirin, a nije mi ni trebao! osjećam zatezanje u dupetu i malo trbuh ali ništa specijalno...e sad, ili nisam vježbala kako treba, mada su vježbe prejednostavne da bi ih krivo radila, ili nisam u tako lošoj formi kako sam mislila...ipak se nosanje 9 kila cijeli dan isplatilo i na taj način! odoh sad na vježbanje, sinko je zaspao a mama udri po njegovim strunjačama!

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ja sam danas moju prdu od 11kg bez problema iznjela uz stepenice od Buze bez stajanja a do vrha se nisam ni nesto posebno uspuhala!
    ( mislim da ta ulicica u Starom gradu ima oko 150 stepenica)

to su mi najdrazi znakovi da sam u formi!

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj majola prvotno napisa Vidi poruku
    nemam jos flat internet pa me to koci da krenem sa jilian & co. sad kad spominjete download i cd-ove, mozeli se vjezbat uz gledanje na you tube-u? il mi trebaju bas neki programi sto li vec? uputite me please, krecem ukupovinu novog compa pa stize i flat pa da napokon krenem
    Za Jillian 30 Day Shred ti je dovoljan YouTube i ne moras cak niti flat Internet imati (u HR nemam flat, ali ne prijedjem ogranicenje kad vjezbam uz to).

amsterdam avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

danas sam preskočila JM 30 DS i odradila neki POP Pilates for beginners..nije mi se skakalo a i uvijek sam htjela probati taj pilates...malo kombiniram, sutra ću opet JM.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

danas mi je 6.x ripped in 30 lvl1, smatram ga završenim

kombiniram ga s 6w6p pa malo dulje traje

nadam se da lvl2 nije mnogo teži jer se i na jedinici kupam u znoju

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

imam 2 pitanja;

- jesu li vam se promijenili kriteriji dobrog izgleda od kada kontinuirano vježbate?

- imate li želju nagovarati ljude oko sebe na vježbanje?

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Da, gledam vise zene nego muske. Recimo, u filmovima

I da, nagovaram sve oko sebe. Ne vjeruju dok ne probaju.

_Candy Candy_ avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Da, ja u zadnje vrijeme procjenjujem tko se bavi tjelovježbom tko ne. Tek sad kužim koliko se to vidi, bez obzira koliko je netko zgodan i mršav.
    Ne nagovaram nikog, ali pokušavam biti poticaj svojim primjerom.

U srijedu Tatianin full body workout, a jučer sam sama složila 3 runde sljedećeg: sand bag swings 20x (s utegom 8kg), one leg bridge leg lift right side 15x (uteg 8kg na kukovima), one leg bridge leg lift left side 15x (uteg 8kg), deep side lunges 20x, push ups 20x, bicep curls 40x (naizmjenično, s utegom od 5kg), skull crushes 15x (uteg 5kg)

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

imam 2 pitanja;

- jesu li vam se promijenili kriteriji dobrog izgleda od kada kontinuirano vježbate?

nisu, mislim i prije sam voljela cvrsta tijela. nagovaram sve oko sebe- vec ih imam dvoje koji polako prelaze na tamnu stranu.
    btw- ripped in 30, 2. tjedan je bas tezak- bar je meni bio. ja i dalje week 4 i 6w6p, do iduceg tjedna. danas rest day.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

naravno da su se promijenili,sam sebi dizes letvicu i kriterije...ja hocu jos misicaaaaaa...

nagovorila sestru i 3 prijateljice na vjezbanje.....u biti manje je tu bilo nagovaranja a vise price kako se super osjecam,kako se brzo utegnes....pa su se odma zainteresirale...

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

imam 2 pitanja;

- donekle... meni se oduvijek najviše sviđa vitko i zategnuto, ne previše mišićavo i ne previše mršavo
    i znam i ja onako odokativno procjenjivati jel koja vježba ili ne i punooo je više onih koje ne vježbaju (barem ove tete u mojim godinama i mame u parku)

- nagovaram poznate i sve kimaju glavom ali rijetko koja i počne vježbati

ali vidiš kako sam tu izreklamirala callanetics, ipak ga je par cura počelo vježbati sa mnom

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Danas hiking 3h, bas smo uzivali.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ali vidiš kako sam tu izreklamirala callanetics, ipak ga je par cura počelo vježbati sa mnom
    ma mene je to zainteresiralo ali nikako naci neki normalni clip na youtube-u...daj zaljepi neki po kojem vjezbas,one dobrodrzece tete iz 80tih ili 90tih su mi presmijesne....

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

odvježbala 6w6p level 1. uspjela cijeli jeeeeeeeeeeeej )))

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

odvježbala 6w6p level 1. uspjela cijeli jeeeeeeeeeeeej )))
    i ja odvježbala u subotu, malo za promjenu i uspjela također cijeli onako s utegom, teško je ali nije mi preteško, jedino su mi oni planks ubitačni
    a kad vidim onu crnkinju što može

zasad skulirana, probaj naći pod "callanetics evolution", iako ti je ova stara verzija također jako učinkovita

zanimljivo, callanetics mi s vremenom uopće ne postaje lakši već teži, valjda je do tehnike i pelvic floora

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

i meni su side planks ubojstvo, na jednoj strani sam ih mogla odraditi, ali na drugoj nipošto

"srećom" sam otkrila dijastazu i odustala od side planksa, sad umjesto njih radim vježbu za unutarnji bedreni mišić, a malo i trbuh pri tome radi

inače 6w6p su mi genijalne vježbe, pošteno se oznojim, ali uspijem sve odraditi i baš budem zadovoljna treningom

probala sm neki dan w7 i odustala, kad skužim da uopće ne radim u pravilnom položaju vježbe (jer mi je preteško) nema mi smisla

vratila sam se na kombinaciju 6w6p i ripped

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

side planks su definitivno ubojstvo. mogu ih samo nekoliko, no smatram uspjehom što se uopće mogu podići lol

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Crk'o mi kompjuter, nosim ga na popravak.

U medjuvremenu se sa Jill druzim uz smartphone, ali nije mi to - to. Veza se prekine, u medjuvremenu nastavim, pa nekih vjezbi napravim puno vise, a nekih tocan broj....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •