Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1839

Tema: think happy thoughts

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Curke draga čitam vas, al ne stignem pisati, pa samo na brzinu da se javim!
    Mi smo super, uživamo u šetnjama, ja uživam u svom pingviniću maksimalno, donosi mi ogromnu sreću kad mi se ujutro nasmije širokim osmijeh, ah srce mi se ispuni i odmah mu oprostim jedva prospavanu noć. Naime pingvinić zaspe oko 21, budi se oko 2-3 na papanje i onda ga ostavim u našem krevetu, jer ja zakunjam. No spavam na po oka, bojeći da ga ne povrijedim, a on me udara nogicama i rukicama.
    Lijepo dojimo, voli se nositi... Funkcioniram navečer kad on zaspe, tad skuham, operem,očistim, kuća mi je relativno uredna. Imam i vremena za igranje pokera jednom tjedno, tad se skupi cijela ekipa kod nas, pa guštamo. Svoju ljubav prema kuhanju sam malo zapostavila, nema eksperimentiranja, jer kuham dok stignem, iako sam jučer napravila odličan sladoled od bijele čokolade i kave! ugušili smo se, eheheh!
    Moj dragi je odličan tata, pomaže mi maksimalno, ništa mu nije problema, prekrasan je sa malenim, igraju se, smiju, pjevaju pjesmice!

Čuvajte mi se drage moje, mazite se sa svojim bebicama, uživajte u njima. Mame koje čekaju svoje malene štručice, želim da sve protekne u najboljem redu i da imate porod kakav želite!
    Ljubim vas sve

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj fingertips prvotno napisa Vidi poruku
    Ljubim vas sve
    Divno te je čitati. Samo guštajte i dalje u roditeljstvu!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •