Citiraj lidać2 prvotno napisa Vidi poruku
nesto ne stima jer pokazuje da ni muz nema osnovno a on radi i osiguran je...definitvno trebam k njima...

vidim ima na stranicama i opcije zalbe,morat cu im se pozalit na tog djelatnika jer je grozan.
ne štima im stvarno nešto s tim, i ja sam prošli tjedan radila jednu provjeru, isti odgovor kao tebi, a osoba je imala uredno zdravstveno
liječnici i ljekarnici sa ugovorom s hzzo-om ti to mogu provjeriti kroz pouzdaniji sustav, kad su već ovi kod kojih si nabasala na hzzo-u neljubazni
( inače ti na hzzo daju printanu potvrdu da i dalje imaš status osiguranika)
možda da nazoveš svog obiteljskog liječnika i zamoliš da ti provjere ?

Citiraj lidać2 prvotno napisa Vidi poruku
pa iskreno nemam pojma...bila sam na burzu i imala zdrastveno na burzi nisam vec 3god no i dalje sam imala i zdrastveno i dopunsko...sto je onda sada ni sama neznam?
što se zdravstvenog tiče to je to, ako si se prijavila u roku od 30 dana od isteka zadnjeg osiguranja, i nisi se odjavljivala, još uvijek imaš zdravstveno osiguranje, bez obzira na burzu (hzz)

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
nadam se da je kod njih pogreška, da ne bi ispalo da vlasnik firme ne plaća zdravstveno
nema veze plaćanje doprinosa, srećom ne ukidaju radnicima zdravstveno, bez obzira na dugove firmi