Pokazuje rezultate 1 do 50 od 433

Tema: ortodont

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Trebam preporuku za ortodonta u Zagrebu za dijete od 8,5 godina. Stomatolog nam je prekjučer dao uputnicu, uz izjavu da negdje počnemo ići na kontrole, ali da baš ne preporučuje Perkovčevu (ne znam zašto, ali sličnu ne-preporuku sam svojedobno dobila i od svoje zubarice ). Htjela sam otići na Stomatološki, ali na webu nema nikakvog telefonskog broja, a kad sam bila ondje neki dan u 15 h, našla sam samo zaključana vrata bez ikakve informacije. Pa ako netko ima nekakvu informaciju za Stomatološki faks, ili preporuku za ortodonta negdje drugdje, bila bih zahvalna

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Htjela sam otići na Stomatološki, ali na webu nema nikakvog telefonskog broja, a kad sam bila ondje neki dan u 15 h, našla sam samo zaključana vrata bez ikakve informacije. Pa ako netko ima nekakvu informaciju za Stomatološki faks, ili preporuku za ortodonta negdje drugdje, bila bih zahvalna
    Samo da javim - nakon web-potrage, pronašla sam neki e-mail, poslala im poruku, i jučer su me zvali i dali nam termin za prvi pregled na faksu za cca 3 tjedna. Žena je bila vrlo ljubazna na telefon, ostala sam zatečena
    Ne znam kako će se dalje odvijati te kontrole, ni što možemo ondje očekivati, ali bar sam odnekud počela.

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Pozdrav, mi smo iz Osijeka u kojem trenutno nema ortodonata. I ja sam tražila neki broj telefona na stranici Stomatološkog i ništa pa molim taj mail da ih i mi kontaktiramo

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •