Pokazuje rezultate 1 do 34 od 34

Tema: što uzimati protiv alergije dok dojim?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj BusyBee prvotno napisa Vidi poruku
    Ali najvažnije je da svaka pojedina dojilja ode svom liječniku i raspravi svoju konkretnu situaciju.

Roko_mama, lijekovi koji su sigurni za korištenje tijekom trudnoće ne moraju nužno biti sigurni za korištenje tijekom dojenja.
    Ovo je ključno i treba postupiti individualno.
    Ako žena može podnijeti simptome, kako alergije, tako i neke druge bolesti, onda se treba suzdržati od lijekova.

Ako ne može, i može doći do ozbiljnih posljedica bez lijekova,
    a lijekovi, recimo, dokazano štete, žena ili prekida dojenje, ili pronalazi lijek s kojim će ta šteta biti manja.

To je stvarno stvar svakog pojedinog pacijenta i njegovih liječnika - liječnika opće prakse, specijalista i farmakologa te svakog pojedinačnog lijeka koji se nudi i koji se razmatra.

U mojoj situaciji, kad mi tijelo reagira tako da mi kompletno lice i sluznica otekne, da ne vidim, disanje se oteža, ne postoji uopće varijanta neuzimanja lijekova. Samo ono drugo, ili ne dojiti ili pronaći nešto za što ću dobiti zeleno svjetlo.

Ako se pak radi samo o blažem šmrcanju, začepljenosti nosa i slično, naravno da će prihvatljivije opcije biti kalcij, c, čajevi, homeopatija, nekakvi nazalni inhalatori i sl., ovisi tko što pronađe za sebe.
    Posljednje uređivanje od Nena-Jabuka : 27.05.2013. at 13:16

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •