Pokazuje rezultate 1 do 36 od 36

Tema: zaposlene,umorne mame i odgoj djece

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Tek sam danas skužila da imam upalu mišića već nekih dva tjedna, i sve je to zahvaljujući mojoj ludoj ideji da blizance puštam van iz kolica dok ih šećem sama. Malo sam autodestruktivna.
    I ne mogu si pomoći kad se sjetim njihovog veselog ciktanja kad skuže da idu van, a još veselijeg ciktanja kad skuže da smo stigli u park.
    Jučer sam mislila da nisam baš jako umorna. Jutros sam zaspala na posao. Bit će da sam ipak umornija od onog što želim priznati...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Sumskovoce prvotno napisa Vidi poruku
    Tek sam danas skužila da imam upalu mišića već nekih dva tjedna, i sve je to zahvaljujući mojoj ludoj ideji da blizance puštam van iz kolica dok ih šećem sama. Malo sam autodestruktivna.
    I ne mogu si pomoći kad se sjetim njihovog veselog ciktanja kad skuže da idu van, a još veselijeg ciktanja kad skuže da smo stigli u park.
    Jučer sam mislila da nisam baš jako umorna. Jutros sam zaspala na posao. Bit će da sam ipak umornija od onog što želim priznati...
    Ovog se sjećam iz stresnog razdoblja dok sam radila odgovoran posao po EU radnom vremenu 17 km od kuće. Izdržala 2 godine i nakon toga mijenjala posao. Negdje je trebalo rezati, inače bih pukla do kraja.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •