Djeca su najveće veselje! Meni je bilo najteže uskladiti 1. i 2., razlika je 2,5 g. Dojim malu, a stariji hoće papati. Prematam seku, on nosi kahlicu i njemu je najednom sila. Kupam malu, sin utrčava gol u kupaonicu, hoće i on u kadicu

Za mjesec dana smo sve posložili. Nakon 1,5 g došao je i 3. Pa za 3 g i četvrti. Samo 13 mj kasnije i peti (bio je i on u planu, ali ne tako brzo). Natiskali se svi u 8 godina i super smo se snalazili. Naše bake su bile još mlade i radile, mm često nijebio doma prije 10 navečer jer je privatnik i sve smo nekako izgurali. Srećom, svaki od njih je spavao 8h u komadu po izlasku iz rodilišta, nisu imali kolike, a ja sam spavala danju kad i oni pa sam u noćnoj šihti uspijevala pospremiti i sve ostalo. Prije 5 godina nabavim psa, svi me zezaju kako mi fali beba pa upražnjavam majčinske instinkte. Prije godinu i pol udomili smo još jedno pseće siroče. Radim na poslu, radim doma, šećem pse (to mi je psihoterapija), svi su uključeni u sve. I sve se stigne. Ponekad naručiš pizzu, ponekad suđe pričeka do sutra, majica se opegla u zadnji tren pred oblačenje, ali sve se stigne. 11 godina smo u kući imali pelene. Uvijek je bila beba i jedan u peleni po noći. Skine veći pelene, manji prijeđe samo u noćni režim i dođe nova beba. Sa svakim novim djetetom razvija se multitasking. I naprosto nisam osjećala iscrpljenost, nego totalnu ispunjenost. Ok, najgore mi je bilo imati bolesno dijete, ali zato što mi se srce cijepalo, srećom jedan jedini put je bilo gadno kad je 3. dobio vodene kozice, a nakon 2 tj i ostali 4-ero isti dan

Ali izgurali smo i to. Gotovo nikad nije bilo ljubomore, svadili su se kao sva normalna braća, ali jedan bez drugog ni danas ne mogu.
I onda se najednom okrenem, najstariji se oženio i odselio, kći ima 19 i već dugo je više kod dečka, nego doma, a trojica mlađih više ni ne pomišljaju na maženje (najmanji ima 13). I mm i ja odlučimo probati još jednom... Ta ljubav nema cijene!