Stranica 16 od 24 PrviPrvi ... 61415161718 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 751 do 800 od 1151

Tema: molitva za naš uspjeh

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Bože, molim te olakšaj nam ove dane. Neka naši embriji budu jaki, neka se prime i da i mi sve doživimo tu sreću.
    Sve ovo je teško, jako teško. Nekad je preteško ostati pozitivan, nekad je najbolja opcija plakati i vikati. Ali molim te da sve to ne bude uzalud.
    Kažu da ne daješ ljudima više nego što mogu pretrpiti. Mislim da smo mi sve pokazale da smo jake, molim te da je došlo vrijeme kraja ovih muka...

Ja se svaki dan barem par puta sjetim te svoje mrvice tamo u labu, molim se da bude jaka i hrabra i da raste. I da dođe k meni, i da nas razveseli za 9.mj. Iako dio mene nema veliku nadu - ipak je to samo jedna mrvica, do sad sam ih uvijek imala više. Ali možda je to ona koja je odabrana... uf Bože molim te budi uz nas...

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Vrci molit ćemo se za tebe i za Sandy, za vaše mrvice da se čvrsto prime. Vrci kada je transfer?

Moram reći da mi je jako drago za Mimu32 da beta pada i u situaciji u kojoj se našla, da ipak ide sve ka pozitivnom završetku. I dalje si nam u mislima i molitvama draga Mime.
    Frćka i ti ćeš mi biti posebno u molitvama narednih večeriju, za tvoj folikulić i js-u, da bude kvalitetna, oplodi se i primi za tebe, Frćkice draga. Znam da si ti pozitivna i to mi je super
    Ruthy,Mury i na vas mislim i na sve, sve nepolodne parove...
    Vidimo se večeras u 22h, cure drage.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Sutra...i osjećam se krivo što sam već sve otpisala a nije ni počelo... Mislim da se ovako štitim od eventualnog razočarenja. Ipak mi je ovo već 4.transfer...
    Ali osim moje, i vaše su mi mrvice u mislima
    Posljednje uređivanje od Vrci : 30.05.2013. at 19:41

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Drage moje sve proslo ok danas. Hvala Bogu. I danas sam s vama u molitvi u 22h. Molim za sve nase suborke i suborce...

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Vrci sretno danas, draga! Sandy, drago mi je da je prošlo dobro. Molimo i dalje za sve, za postojanu nadu i ustrajnost, iskušenja su velika...
    Sara, Frćka, Mima, Iberz, Kika, Kiki, Mury i ostale suborke

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

PetraP, Valiana, Orhideja, Splićanka, Špelkica, Ljubilica, Kjara, Piki, Baka, S_iva, Nestrpljiva anka, Zima77 da vas imenom zazovem
    Cure, znam da su neke od vas na pauzi do jeseni, da su neke umorne od propalih pokušaja, i da nas mnoge čitaju i suosjećaju, premda se ne javljaju... Kad molim spominjem poimenice koga se sjetim a i druge cure koje me taknu na forumu. Malo sam manje prisutna ovih dana, također u vlastitim iskušenjima, ali nadam se i vjerujem da će nas obasjati jedno prekrasno sunce, sve!
    Pozivajmo se u molitvi na Saru (bilbilijsku) Elizabetu odnosno sve one kojima je u Bog uslišio molbu da postanu majke... Pozivanje na te "slučajeve" uslišanih molbi kad su se već prestale nadati ima snažno značenje...
    Svijesni smo da je nada malo gorušičino zrno koje negdje potajno u nama klija, a kad se vremenski uvjeti stvore, bukne i dozori kao ogromno stablo. Nada i povjerenje je ono što nas dnevno iznese u dan. Ne gubimo je nikad.
    sa vama sam, vaša suborka i supatnica

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Za Saru, za Saruuuuuu!
    Ruthy za tebeeee!
    Za sve cure koje iščekuju svoju

orhideja. avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

I ja sam uz vas....Molim za sve....
    svima

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj Frćka prvotno napisa Vidi poruku
    Za Saru, za Saruuuuuu!
    Ruthy za tebeeee!
    Za sve cure koje iščekuju svoju
    potpisujem...ja bi da mi se curica jednog dana zove sara,ali neće mm,to mi je prekrasno ime

kika222 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

U mislima ste mi cijeli dan, molim za svaku od vas, sarice tvoj prekrasni smrzlić te čeka... Bit će to dobro... Vrci tvoja mala mrvica možda bude najjača od svih prijašnjih i primi se za mamicu sljedećih 9mj...
    Orhideja ja se nadam iskreno da će beta biti trostruko veća...
    Frćka bit će to super prirodnjak...
    Sandy samo imaj vjere...
    U 22h bit ćemo opet zajedno...

valiana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Citiraj Ruthy prvotno napisa Vidi poruku
    PetraP, Valiana, Orhideja, Splićanka, Špelkica, Ljubilica, Kjara, Piki, Baka, S_iva, Nestrpljiva anka, Zima77 da vas imenom zazovem
    Cure, znam da su neke od vas na pauzi do jeseni, da su neke umorne od propalih pokušaja, i da nas mnoge čitaju i suosjećaju, premda se ne javljaju... Kad molim spominjem poimenice koga se sjetim a i druge cure koje me taknu na forumu. Malo sam manje prisutna ovih dana, također u vlastitim iskušenjima, ali nadam se i vjerujem da će nas obasjati jedno prekrasno sunce, sve!
    Pozivajmo se u molitvi na Saru (bilbilijsku) Elizabetu odnosno sve one kojima je u Bog uslišio molbu da postanu majke... Pozivanje na te "slučajeve" uslišanih molbi kad su se već prestale nadati ima snažno značenje...
    Svijesni smo da je nada malo gorušičino zrno koje negdje potajno u nama klija, a kad se vremenski uvjeti stvore, bukne i dozori kao ogromno stablo. Nada i povjerenje je ono što nas dnevno iznese u dan. Ne gubimo je nikad.
    sa vama sam, vaša suborka i supatnica
    Potpisujem sve.Malo skupljam snagu za dalje ali stalno sam s vama u 22 sata!Cure držite se i vjerujte i bit če!

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Kad vas čitam moja nada je sve veća i veća, vi ste meni isto sve u mislima i kada molim u 22h sve vas se sejtim, a molim i općenito za sve neplodne parove da se Bog smiluje i daruje nam toliko željeno dijete.
    Ruthy sve potpisujem što si napisala.
    Kika222 čekaju me 2 smrzlića, ne jedan, ajme što ih iščekujem željno.
    Frćka
    Iberc ako ja budem imala dijete i bude kćer sigurno će se zvati Sara, to mi je ime krasno i sviđa se i meni i mm, zato sam se i prijavila s tim imenom.
    Cure ne odustajmo, molimo se zajedno svaku večer i Bog će nam uslišat naše molitve, a samo On zna kada.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Stalno sad molim za sve nas. Ne znam jel od zajedništva, moj mrvek je jako dobar. Sad neka ga vidim opet za 9mj i nema veće sreće.

Hvala svima što se podržavamo, meni to puno znači

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Cure moje,ovih dana sam imala goste,pa nisam bas svaku vecer molila u 22;ali sam molila pred spavanje oko ponoci.Veceras sa s vama opet u 22.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Mury, ti si naša hrabrica.. Cure i mene uhvatila neka praznična iznenađenja, ali s vama u mislima i molitvi. Za ono <3 koje željno isčekujemo, i da nas prati dragi Bog...

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj Ruthy prvotno napisa Vidi poruku
    Mury, ti si naša hrabrica.. Cure i mene uhvatila neka praznična iznenađenja, ali s vama u mislima i molitvi. Za ono <3 koje željno isčekujemo, i da nas prati dragi Bog...
    Isto kod mene i potpisujem!

piki avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011
    690

Početno

Ni ja nisam zadnjih par večeri bila s vama ali zato od danas nastavljam! Sve ste mi u mislima i molitvama.

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Cure, ja sam s vama svaku večer u 22h. I večeras se vidimo.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ja također i dalje molim, baš mi pomaže.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Cure drage, na pdf.u Gdje boli neplodnost, cure su napisale svoja bolna iskustva, pogotovo vezana za okolinu, nerazumjevanje, i sl....
    Što mislite da na ovom našem pdfu svaka od nas kaže što joj je na duši, i s čime se najviše muči, ili što je najviše raduje, ili što joj se pojašnjava dok moli?
    Mene uvijek nekako zatekne u molitvi kako molim za druge, za one koji su se taj dan razočarale, ili imaju izvanmaterničnu, a manje za ono što je meni važno, da ja budem trudna, da se meni dogodi prekrasna beta, i kao pa još nisam puno puta pokušala - nek bude curama koje se duže trude... Ne znam je li to ispravno, ali čini mi se da je u molitvi potrebno spomenuti i konkretno, baš ono što želiš i za sebe... Eto, kao da se osjećam pomalo nedostojna, ponekad, a onda me istodobno uhvati strah kako je sa svakom mengom manja mogučnost da ostanem trudna, jer su visoke godine...
    Eto, tako ja nekad se zapetljam i dok molim, pa me zanimaju vaša iskustva i vaši "problemi"...

Na kraju nam ostaje utjeha da u ″Bogu ništa nije nemoguće″, kako kaže Krist, samo trebamo surađivati... To zadnje kao da nekad ne činim dovoljno.

Želim vam miran i blagoslovljen dan, bez iskušenja i s puno strpljenja... i nade.

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Ja se isto u molitvi sjetim cura koje su sada u postupku ili čekaju betu ili nešto drugo ili problemi sa izvanmaterničnom ili sl..

Večeras će mi biti u mislima naša Frćka kojoj je sutra, prva folikulometrija, zatim Vrci, Sandy koje čekaju betu, Ruthy koja uskoro kreće, moja Mury da smo zajedno na porodiljnom (mjesec-prije poslije nije bitno), ina (sa splitske teme) koja čeka betu i kojoj je ovo šesti pokušaj, LeaST za nakanu koja njoj treba (a ona i ja znamo koja je), i za sve nas naravno.... Spomenila sam neke cure koje se nisu javljale na ovoj temi, ali znam da je čitaju.. Cure, evo skoro je deset sati, idemo....

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

I moram samo napisati da mi je i Orhideja bila večeras u molitvi koju prethodno nisam spomenila...

Zima77 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Svaku vece se spomenem svih zen a koje se bore da dobiju svoje zlato,znam da bog cuje moje molitve,pitanja I molim ga da nas se sjeti I podari nam dar majcinstva jer mi smo to sve zasluzile svojim suzama,patnjama,bolima I samo mi molitva daje snagu da idem naprijed
    Posljednje uređivanje od Zima77 : 04.06.2013. at 00:00

orhideja. avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Hvala ti sara daješ mi snagu
    u frci sam-ne pišem..ali molim obavezno

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

sara10, naša voditeljica-moliteljica !!!
    Cure, sve ste u mojim molitvama i mislima
    Posljednje uređivanje od Mury : 04.06.2013. at 07:00

kika222 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Evo žene ja sam se pomolila i sad za sve vas, a posebno za našu orhideju, da joj beta i dalje lijepo raste!!!!
    Da vas ne nabrajam, sve ste mi u mislima i svakoj želim prekrasan dan...

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Sve zajedno za svih!

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Cure večeras smo skupa, ako tko vidi ovu poruku nek me spomene ili me se sjeti u molitvi.. BVB sve!

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Ruthy, svaku večer si mi u molitvi...

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

I meni ste sve u mislima po cijeli dan! Ruthy

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Ljubim cure moje... tesko je i zahtjevno. Tjesi me sto nisam sama.. i veceras se vidimo...samo da dodje m

valiana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Citiraj Frćka prvotno napisa Vidi poruku
    Sve zajedno za svih!
    Tako je zajedno smo jače!U 22 na starom mjestu

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Ruthy, molim za tebe
    Cure, ajmo se večeras pomoliti za našu dragu Crvenkapicu koja je danas imala kiretažu, izgubila i drugog anđela ! Tako sam tužna zbog nje, i jedino što mogu moliti Boga da joj dadne snage, i pošalje već na jesen utjehu, jer ta žena je više nego zaslužila da napokon u njen život uđe jedno malo stvorenje koje će ju grliti i odagnati koliko toliko tugu koju sada osjeća!!!

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Moj Bože, nisam ni znala za Crvenkapicu, a pratila sam je na splitskoj temi (ali ne pratim trudnoću nakon MPO-a baš). Hoćemo, za nju ćemo se pomolit, moj Bože strašno, neka joj Bog da snage!

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Jao, baš mi je jako jako žao za Crvenkapicu... Baš me njezin slučaj bio razveselio, mislim da je ona bila prva trudnica zaprava kad sam ja pristupila, baš baš grozno...
    Cure - ajmo zajedno večeras za Crvenkapicu -- za snagu, i da sve čim bolje prođe, i da se čim prije oporavi ....

O Bože, ti znaš što je pravo što je krivo, i dopuštaš da se dogodi ono što i ne razumijemo... molimo te za jakost, za snagu, za zdravlje, za mir, za dijete, za milost... Usliši nas...

Mury, hvala ti ... m stigla danas, na vrijeme za postupak... hvala vam svima... bvb

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Večeras za Crvenkapicu!

kika222 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Molimo za crvenkapu i njezina dva anđela
    Posljednje uređivanje od kika222 : 06.06.2013. at 21:00

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

danas molim malo ranije... posebno mi je u mislima crvenkapica... dragi Boze daj joj snage i utjesi je...
    s vama sam u mislima stalno.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

I ja se pridružujem molitvi za crvenkapicu ...Bože daj joj snage ...Ja sam veliki vjernik i nikad mi vjera nije bila na kušnji do prije dva tjedna kad je prestalo kucat moje malo srce...jako sam bila ljuta...imam osječaj da me Bog iskušava moju vjeru u ovom postupku al baš je radila sam test tri dana prije bete i bio je negativan i ja onako sva tužna ležim i gledam u sv.Antu i govorim mu uradi čudo za mene i pogledam test ponovno i nagledam drugu crtu al tako bljedu jedva vidljivu to je bilo moje čudo....Bože ti znaš najbolje svoje razloge...

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj cvjet prvotno napisa Vidi poruku
    I ja se pridružujem molitvi za crvenkapicu ...Bože daj joj snage ...Ja sam veliki vjernik i nikad mi vjera nije bila na kušnji do prije dva tjedna kad je prestalo kucat moje malo srce...jako sam bila ljuta...imam osječaj da me Bog iskušava moju vjeru u ovom postupku al baš je radila sam test tri dana prije bete i bio je negativan i ja onako sva tužna ležim i gledam u sv.Antu i govorim mu uradi čudo za mene i pogledam test ponovno i nagledam drugu crtu al tako bljedu jedva vidljivu to je bilo moje čudo....Bože ti znaš najbolje svoje razloge...
    Mi koji vjerujemo, uzdamo se u njega... ali to ne znaci da nije tesko, da ne patimo, da se ne pitamo zasto bas mi, ja...
    Sve vi ste cudo... svatko tko se svaki dan nosi sa tim, cudo je u mojim ocima... cudo ... cvjete
    Posljednje uređivanje od Ruthy : 06.06.2013. at 23:31

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Cvjet dobrodošla, zajedno smo jače.
    Crvenkapica mi je stalno u mislima, jako me iznenadilo, doslovno preko noći joj se to desilo. Molim se za nju.
    Ruthy tebi stigla m (meni još nije, ludim pomalo), znaš da si mi u mislima i svaku večer u molitvama, kao i ostale naravno. Držim fige za ovaj postupak, upregnit ćemo svu našu duhovnu snagu za tebe, Frćku, Sandy, vrci...i sve odtale da sad ne nabrajam jer žurim. Sretno svima u mislima ste mi i kao što Ruthy zna reći, miran i blagoslovljen dan vam želim!

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Sarice naša, hvala ti, i da čim prije dođe, znam kako je čekati... ali doći će! Pusa ti i lijep dan!

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Drage cure, veceras imam potrebu moliti za sve doktore, biologe i sestre s kojima pokusavamo ostvariti trudnocu...
    Da imaju strpljenja, vremena, paznje i ljubavi za sve pacijentice, da shvate koliko je to na vazno... Boze, blagoslovi i njih i nas... Amen.

S vama i veceras tj sad...
    Posljednje uređivanje od Ruthy : 07.06.2013. at 21:57

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

I ja sam osim svih nas veceras molila i za doktore,biologe i sestre koji se tako brinu za nas u cijelom nasem putu

orhideja. avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

I ja sam tu , da ne nabrajam sve posebno-u mislima ste mi svako večer

špelkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Cure i ja sam s vama svaku večer iako rijetko pišem. Žao mi je zbog Crvenkapice, danas sam tek skužila kaj se dogodilo, stvarno nemam riječi...
    Neka joj On podari snage za dalje!

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

I ja sam dalje s vama...
    Crvenkapicu ću posebno spomenut u molitvama... jako mi je žao za nju

Vrci,sara i inaa za vas molim svaku večer....

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Hvala svima, vjerujte da ove molitve pomažu i imaju utjecaj

Ja molim i ujutro i pred spavanje, ne samo u 22 sata... za sve nas, za sve naše borbe, i za svog mrveka...

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj splicanka30 prvotno napisa Vidi poruku
    I ja sam dalje s vama...
    Crvenkapicu ću posebno spomenut u molitvama... jako mi je žao za nju

Vrci,sara i inaa za vas molim svaku večer....
    Splićanka puno ti hvala, baš mi je bilo lipo ovo pročitat. Evo Ina nam je trudna, za koju si spomenila da moliš, a bila je i meni u molitvama nakon njenog transfera.
    Ma sve smo ovdje zajedno i molimo jedna za drugu, lijepo je to zajedništvo.

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

trebat će i meni uskoro vaše molitve...
    uskoro krećemo s prvim AIH-om.....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •